Cześć:) Jestem nowa na forum, więc postanowiłam się przywitać:) mam nadzieję, że milo będzie mi się z Wami klikać:)
P.S. Wiem, że to może nie najlepszy wątek na to pytanie, ale wiecie może gdzie dostanę tanio książki do ostatniej klasy gimnazjum?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Może powiesz nam coś więcej o sobie... np.
1. Jakiej muzyki słuchasz?
2. Lubisz czytać książki?
3. Czym się interesujesz?
4. Jak masz na imię?
5. Skąd wziął się twój nick?
Baw się z nami dobrze =))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Witam serdecznie i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej
Idź do antygwariatu w swoim mieście, albo dowiedz się czy w Twojej szkole nie ma czegoś takiego, jak kiermasz książek. Jak nie, to pozostaje odkupienie książek od starszych roczników.
Czyli wygląda na to, że masz 15 lat?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
książek na allegro i innych stronach internetowych radzę nie kupować bo płacisz za książkę i za wysyłkę więc tak tanio nie będzie.
Popytaj wśród starszych znajomych, może ktoś ma do sprzedania.
A jak nie to poczekaj do roku szkolnego, w niektórych szkołach robione są kiermasze i uczniowie sprzedają swoje stare książki;)
No i chętnie przeczytam twoje odpowiedzi na pytania Justynki
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Może powiesz nam coś więcej o sobie... np.
1. Jakiej muzyki słuchasz?
2. Lubisz czytać książki?
3. Czym się interesujesz?
4. Jak masz na imię?
5. Skąd wziął się twój nick?
Baw się z nami dobrze =))
Ale miło, tak wielu z Was zareagowało na moją wypowiedź:)
Z przyjemnością odpowiem na Wasze pytania:
Mam na imię Ela, nick powstał od imienia mojej koleżanki z Francji, którą bardzo lubię:) Brzmi wdzięcznie, jak dla mnie przynajmniej;P
1. Słucham muzyki w stylu Lennego Kravitza, lubię też pancury, ale takie ligtowe np., IGNITE
2. Książki czytać lubię, ale nie robię tego regularnie niestety. Lubię czytać k. przygodowe- ostatnio przeczytałam książkę Cejrowskiego, popłakałam się ze śmiechu!!! Polecam!
3. Interesuję się sportem i wszystkim co jest związane z mediami.
4. Odp. wyżej;)
5. Jak wyżej...
Jeśli chodzi o te podręczniki, to potrzebuję nowe. Z używanymi zawsze jest problem tego typu, że trudno je wszystkie skompletować, no i każdy kto swój podręcznik sprzedaje chce za niego jak najwięcej pieniążków, czasem nie wiele mniej niż zapłaciłabym za nowy:/ Kilka moich koleżanek chce też kupić nowe. Mieszkam w Warszawie, myślałam, że może znacie jakieś fajne księgarnie, albo coś... (???)
Chyba macie rację... Zaczęłam sprawdzać księgarnie internetowe i trafiłam na merlin.pl. Przy zakupie całego zestawu dostaję 10% rabatu, więc całkiem spoko. Okazało się także, że przesyłkę mogę odebrać w ich punktach, mają kilka w Warszawie, wtedy koszty przesyłki całkowicie odpadają:) Zdecydowanie zaoszczędzę więcej niż 50gr. na książce:D Wystarczą 2 kliknięcia i zamówienie złożone!!!
[ Dodano: 2008-08-25, 20:27 ]
Zamawiałyście coś kiedyś u nich?
[ Dodano: 2008-08-27, 13:07 ]
Złożyłam już zamówienie. Popytałam znajomych, nawet sobie sprawy nie zdawałam z tego ilu z nich korzysta z możliwości kupowania przez internet... Ci, którzy mieli do czynienia z merlin.pl mówili, że to uczciwa firma, więc nie pozostało mi nic innego jak się na ten interes zdecydować:)
Jeszcze raz wielkie dzięki za odzew!
Koniec przygody z podręcznikami;)
Wszystko przyszło na czas, zdecydowałam się na dostawę do domu, bo mi się tych książek dźwigać nie chciało. Ogólnie bardzo jestem zadowolona z podjętego wyboru!
No i mamy witaj szkoło... Ech, ja chcę wakacje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum