Cze¶ć Wszystkim:*
Mam na imię Gosia i wła¶nie zarejestrowałam się na tym forum :)
Mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie... Chociaż nie wiem jeszcze jaka panuje tutaj atmosfera...
Jeżeli chcecie się czego¶ o mnie dowiedzieć to zadawajcie pytanie, chętnie na nie odpowiem :D
Hej :*
No to może zacznę od nicku. Jest taki ponieważ ponieważ uwielbiam ogl±dać Anime i czytać Mangi, a Rukia to moja jedna z ulubionych postaci :) Poza tym swego czasu znajomi mówili, że jestem do niej podobna :)
Tak jak już wcze¶niej wspomniałam moj± pasj± jest Manga i Anime, poza tym od niedawna uwielbiam czytać ksi±żki o wampirach.
Jakiej muzyki słucham? Przede wszystkim Rock, czasami trochę metalu, zdarza mi się też słuchać punk-rock.
Mam nadzieję, że atmosfera jest tutaj taka jak piszesz :)
[ Dodano: 2008-10-19, 15:42 ]
Pytania mi nie przeszkadzaj±, chętnie na nie odpowiem, a także chciała bym się dowiedzieć czego¶ o Was :)
Pytania mi nie przeszkadzaj±, chętnie na nie odpowiem, a także chciała bym się dowiedzieć czego¶ o Was :)
Żeby się o nas dowiedzieć to masz dwa wyj¶cia: albo poszukać tematów o nas w tym dziale albo być z nami czytać nasze posty i w ten oto sposób nas poznawać;P
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
BlackSmile mam do Ciebie pro¶bę, jak by¶ mogła nie używać okre¶lenia bajki, bo Anime to nie bajki :P
A bycie podobnym do tej postaci nie jest takie straszne, poza tym było tak przez krótki czas i to nie do końca :P
Buka postaram się udzielać jak najwięcej, ale ponieważ jest szkoła to nie zawsze będę mogła po¶więcić na to tyle czasu ile bym chciała :(
Ja chodzę do LO.
Nie ma sprawy tylko tak± miałam mał± pro¶bę, bo nie lubię jak kto¶ tak mówi :P
Ale, że kto¶ tego nie wie to rozumiem, bo jeszcze jakie¶ pół roku temu było naprawdę mało osób, które wiedziało co to jest Anime :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum