a powiedz pływasz na żaglówce? regatowo czy turystycznie?
Turystycznie od 3 czy 4 lat. Co rok jeżdżę na Mazury i spędzam 1-2 tygodnie na żaglach :) Ewentualn± możliwo¶ć popływania mam jeszcze w pobliskim zalewie na Omedze. Do tego od tych 3-4 lat mam zamiar zrobić patent, ale z tego mojego "mam zamiar" nic nie wychodzi. Leń.
BlackSmile napisał/a:
Fajne to
Kole¶ ma ¶wietny głos ^^
I na pewno gdzie¶ już t± piosenkę słyszałam :P
WejdĽ na you.tube.pl i wpisz Quka i Naiv. Tam Kuba z zespołem Naiv ¶piewa ta piosenkę. Niedopracowane, ale wg mnie ¶wietne. :)
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Siema! Pasjonatka siatkówki męskiej, tak jak ja Jaki Twój siatkarz ulubiony?
Co do muzyki... Słuchasz Comy?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mogę się pochwalić, że był kiedy¶ moim s±siadem razem ze Stelmachem. W końcu mieszkam w mie¶cie SKRY :)
Ale fajnie No, to kibicujesz Bełchatowie, ja my¶lę? Bo ja tak xDD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie :)
Z reszt± tam gdzie pływam nie ma żadnych jachtów, ani temu podobnych. S± tam rowerki wodne, kajaki, deski windsurfingowe, motorówka i 3 Omegi. :) To jest w pobliżu Bełchatowa.
Czasem udaje mi się jeszcze popływać po stawie w Blachowni (k. Częstochowy), gdzie mój wujek ma hangar. Tam przynajmniej nie muszę za to płacić. :)
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Widzę, że jeszcze ja Cię nie przywitałam (:
Ładne piszesz posty, lubię, jak przybywaj± takie osoby, bo zawsze wnosz± do forum co¶ ciekawego. A więc baw się dobrze, pytaniami Cię męczyć nie będę.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum