Na początek wypadałoby się jako tako przedstawić..
Marta - miło mi.
Mam nadzieję, że spędzę tu dużo czasu w przyjemnym towarzystwie, a jeśli będę miała problemy z odnalezieniem się w forum - pomożenie mi. :)
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Myślę, że wszystko wyjdzie w trakcie mojego pobytu tutaj. :)
Co do moich zainteresowań to przede wszystkim polska siatkówka mężczyzn, windsurfing i żeglarstwo. Ostatnio zainteresowałam się trochę religią mimo, że jestem zdeklarowaną ateistką. :)
Do tego jak chyba każdy lubię muzykę, taniec, imprezy, książki i filmy. Styknie ;)
Ps. Mam pytanie co do avataru. Gdzie się go ustawia, bo z tego co widzę w "profilu" nie można tego zrobić.
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
A to tego nie wiedziałam. Dziękuję. :)
Tak na prawdę nie mam ulubionego gatunku muzycznego. Kwestia kawałka. Na typową potańcówkę ze znajomymi do dobrej zabawy puściłabym disco polo. Idąc do klubu liczę na techno, a siedząc w domu zwykle słucham dobrego polskiego rocka. Mam tez kilka ulubionych piosenek z rapu. Reasumując - wszystkiego po trochu. :)
no witaj imienniczko..:) mówisz że interesuje Cie żeglarstwo i windsurfing? no to super!..^^ a powiedz pływasz na żaglówce? regatowo czy turystycznie? jak tak to na jakim akwenie? bo ja też pływam. regatowo. także kto wie czy kiedyś sie na jakichś regatach nie spotkamy..;p
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum