ja to kilka lektur "przeczytałem" z tym że żadnej do końca zazwyczaj do połowy dochodziłem góra i mi się odechciewało czytać ze względu na inne ciekawsze zajęcia
A ja za to bardzo lubię czytać książki chociaż ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na to Lektur przeczytałam dużo ale tylko dlatego, że dawniej nie było tylu streszczeń co teraz. Poza tym nie zapominajmy, że prócz lektur są jeszcze "zwykłe" książki które można czytać dla przyjemności
Zależy co czytam, bo jeżeli karzą nam czytać jakieś nudne lektury no to czasem coś przeczytam, ale jeżeli sama sobie wybiorę jakąś książke to przyznam szaczerze, że kocham czytać, ale to już ogólnie zależy tylko i wyłącznie od książki jaką czytam...
ja lubię czytać. Bardzo lubię. Ale tylko wtedy, gdy mam wolne chwile. A tych mam coraz mniej.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Lubię czytać ale tylko z własnej woli , np nienawidze lektur bo zasypiam przy tym ;)))
Kiedys w ciagu dnia tak gdy mialam chwilke czasu przeczytalam cala ksziazke "Sprzedane" niestety nie pamietam autora - ale ksiazka warta przeczytania, szczegolnie polecam mlodym damom :))) Jezlei sadza, z emaja w zyciu zle to niech przeczytaja sobie ta ksiazke, wtedy moga porownac kto ma gorzej?:D
Osobiscie nie mam nic do ksiazek :) Czasem przed snem lubie sobie coś poczytać gdy nie moge zasnąć :)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Lubię czytać ale tylko z własnej woli , np nienawidze lektur bo zasypiam przy tym
Dokładnie, zawsze mam problem z przeczytaniem lektury. Nieważne jaka ona by była-zawsze. A jak mnie najdzie na jakiś tytuł to pochłonę ksiązkę w dzień lub dwa.
Bardzo polecam ksiązkę Billa Hybels'a - Kim jesteś gdy nikt nie patrzy. Książka bardzo mnie wciągnęła i tylko dlatego, że odkrywałem samego siebie... Gdyż akcji ani niczego podobnego tam nie ma. Polecam! :)
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Bardzo polecam ksiązkę Billa Hybels'a - Kim jesteś gdy nikt nie patrzy. Książka bardzo mnie wciągnęła i tylko dlatego, że odkrywałem samego siebie... Gdyż akcji ani niczego podobnego tam nie ma. Polecam! :)
Książki Paula Coelho również dają dużo do myślenia. Przeczytałam kilka i najbardziej spodobał mi się "Alchemik". Ta książka skłania do refleksji nad własnym życiem ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wiele słyszałem o tych książkach, lecz nigdy jakoś nie miałem okazji przeczytać... Przeczytałem może parę stron "Pielgrzyma" (nie wiem czy to tak się nazywało) Coelho.
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum