Słyszeli¶cie już najnowsz± płytę Metalliki? (oczywi¶cie kto słucha ;] )
Dzięki Francji mieli¶my j± ponad tydzień przed oficjaln± premier± (12 wrze¶nia)
Jak kto¶ słyszał, to opinie proszę
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Jeszcze nie słyszałam. Ale wła¶nie sobie ¶ci±gam piosenki z tej płyty. Jak je przesłucham, to zaraz napiszę opinię =)) Na razie słucham tylko jednej piosenki, a mianowicie "The Day That Never Comes" i powiem szczerze, że mi się podoba =)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Ja słyszałam mam nawet płytkę zakupion±.
Muszę powiedzieć,że jak dla mnie płytka jest dobra,szczególnie spodobały mi się utwory:
-All nightmare long
-That was just your life
nawet Unforgiven III mi się bardzo podoba mimo tego ,że wiele osób jest przeciwko tej piosence.Wiadomo to nie to samo co Unf I i II ale jak się wsłuchać w Unf III to piosenka spoko :)
Jak dla mnie metallica nie istenieje od dawna. Ostatnia ich plyta nie wywoluje u mnie zadnych emocji. To juz nie to samo co brudne, nieokrzesane i spontaniczne lata poprzednie. Wg mnie DM otrzymuje 4 na 10.
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
Też mam oryginalkę Eee tam, jak dla Mnie Metallica się zmieniła, to już nie to samo, ale jest dobrze, nie ma na co narzekać ;)
Najlepszy utwór "All Nightmare Long" bezkonkurencyjnie.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum