Nie boję się dentysty. Może dlatego, że jako dziecko nie zrobili mi krzywdy ;p
Zawsze trafiałam na w miarę normalnych, a poza tym bez znieczulenia nie pozwolę tknąć zęba :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
To ja mam takie pytanie... Wolicie dentystów czy dentystki?
Nie ważne jakiej jest płci, ważne by znał się na tym co robi i robił to porządnie. :)
olka080 napisał/a:
Nie... ale strasznie nie lubię jak mi się w zębach wierci... Przeważnie mnie to strasznie boli...
Mnie nie boli, bo zawsze proszę o znieczulenie, ale ja nie potrafię wtedy oddychać! :p Nie cierpię wiercenia, ten zapach jest okropny. Męczę się wtedy niemiłosiernie ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Chodzę do faceta, mi to żadnej różnicy nie robi jakiej jest płci dentysta. Ale np moja koleżanka mówiła mi, że za nic nie pójdzie do mężczyzny, woli jak kobieta jej w zębach grzebie ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
A to, że ich lubię, czy że chciałam jednym z nich zostać? xD
Miałam takie marzenia, bo chciałam być związana z medycyną, a na stomatologii nie trzeba pisać pracy magisterskiej ^^ Jednak, wybiłam sobie te plany z głowy.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum