Mam pytanie, dlaczego depilacja u kobiet chodzi mi o pachy ale o inne cześci ciała też to normalność a jeśli gosc ogoli sobie pachy to juz cos dziwnego wg. mnie to depilacja jest tak ważna jak np. obcinanie paznokci, zreszta jest to nie higieniczne.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
nogi to jak u pedała xD ale u mnie to jest podobnie jak u amelia8193 poza jedna osoba ... zebro ciota którego tak nienawidze ze poprostu nie moge a jeszcze musze sie meczyc przez rok bo chodze z nim do klasy ;(
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Ja lubie jak facet sie depiluje poniewaz nie lubie jak koles jest obrosniety. Golenie nog u faceta hm... nie spodkalam sie zeby w moim towarzystwie koles mial wygolone nogi a w ogole smiesznie by to wygladalo bo facet musi miec wloski na nogach bo to jest takie sexy :)
_________________ Ja MaM CoS CzEgO Ty NiE BeDzIeSz mIaLa! LaPiEsZ MaLa. ?
nie spodkalam sie zeby w moim towarzystwie koles mial wygolone nogi a w ogole smiesznie by to wygladalo bo facet musi miec wloski na nogach bo to jest takie sexy :)
ostatnio na zawodach widziałam jednego z ogolonymi włosami na nogach ;p Wyglądało to nieco.. dziwnie ;p
A golenie pach? Czemu nie? Jeśli ma to pomóc w utrzymaniu higieny to jestem za :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Spotkalam sie z depilacja u mezczyzn... wielu moich kolegow sie depiluje.. nogi, pachy.. miejsca bardziej intymne i sie tego nie wstydza, a takze nie odbiera im to meskosci nawet w minimalnym %. ;)))
Osobiścei mi to nie przeszkadza ;) - rzecz gustu
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Mnie nie przeszkadza depilacja u panów, jednak jakoś tak się już przyjęło, że kobiety się golą, faceci nie i teraz jeżeli jest odwrotnie ludzie odbierają to różnie.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum