Nie słucham jej codziennie, nawet na komputerze nie mam. Ale na jakiej¶ imprezie, weselu, czy festynie to czemu nie. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie słucham, nigdy nie ¶ci±gałam, ale nie to, że nie lubię tej muzyki. Nic do niej nie mam, jak się pójdzie na jak±¶ imprezę itp, to ludzie się do tego bawi± nieĽle ;D
mocik napisał/a:
Nikt nie słucha wszyscy znaj± xD
Chyba pierwszy raz się z Tob± zgadzam ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-01, 21:27
Hmm, no praktycznie to już tego się nie słucha, ale niektóre piosenki s± jeszcze na fazie. Np. wczoraj na Polsacie występował Boys.
Słuchać tego, dla samego słuchania to nigdy nie słuchałam i w±tpie zebym kiedykowiek posłuchała. To jest wg mnie prymitywna muzyka, do słuchania się nie nadaj±ca. Ale wręcz idealna do zabawy. W zabawie uwielbiam, i ¶piewać refreny i w ogóle. Dla mnie to jest taka muzyka typowo do zabawy
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Hmm, no praktycznie to już tego się nie słucha, ale niektóre piosenki s± jeszcze na fazie.
Słucha się, słucha. Wła¶nie teraz ludzie nie maj± czego słuchać, to jest moda na disco-polo, najlepiej jaki¶ techno mix, czy jak to się tam nazywa.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Bo ja tak mówię Teksty sa prymitywne i to nawet bardzo, a podkłady muzyczne? Góra 3 akordy. Ta muzyka sama w sobie nie ma najmniejszego przesłania, piękna, wysiłku ani tre¶ci. Teksty s± zazwyczaj o d* Maryni
Ale i tak dużo lepsze to niż hh czy techno, przynajmniej na zabawie jak to puszcz± mało kto podpiera ¶ciany:)
A tak nawiasem, ze "¦wiat według Kiepskich" : "Co zrobić żeby zarobić a się nie narobić?" Odp. Zostac gwiazd± disco polo
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum