Dzień dobry wszystkim.Mam na imię Adrianna (dla przyjaciół: Ada, Adusia, Adeńka itp.). Mam (prawie) 11 lat.Mieszkam w okolicach Poznania. Jestem fank± takich filmów jak: High School Musical, Camp Rock, czy Step Up. Lubię każd± muzę (z wyj±tkiem Tokio Hotel i Blog27). Nie jestem taka, żeby się gniewać na ludzi, lubię wszystkich, a jak kto¶ ma złe zdanie na mój temat, to niech spada na drzewo!!! Na razie tyle. Odpowiem na wszystkie pytania.♥
Zapomniałam dopisać chyba najważniejsz± rzecz. Jestem niepełnosprawna :/ . Wózek ewentualnie tzw.kule. Ale luzik :). Nie mam zamiaru się przejmować. ¦piewam w zespole, jak już wcze¶niej napisałam gram na gitarze. A na codzień jestem normaln± dziewczyn±. Pogaduchy z przyjaciółmi, spacery z chłopakiem, to mnie kręci.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Spox. Jestem po prostu ¶wiadoma że pod takim względem jestem trochę inna od swoich kumpli, ale nie o to kaman żeby płakać z tego powodu ;). Faktycznie, w necie to raczej nie przeszkadza, po prostu zawsze i wszędzie wolę o tym powiedzieć wcze¶niej. W każdym razie mnie sam± to guzik obchodzi. Biorę pod uwagę tylko te jasne strony życia.
Nie masz pojęcia ile to dla mnie znaczy. Bywałam już na różnych forach, pisałam o sobie różne rzeczy, ale jak tylko napisałam o "tym" , oni zwyczajnie się ze mnie polewali!!!
ale jak tylko napisałam o "tym" , oni zwyczajnie się ze mnie polewali!!!
Co w tym ¶miesznego? Głupota niektórych ludzi mnie przeraża.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum