ak jako¶ wyszło, że tu mnie przywiało ;)
Witam wszystkich !
Mam na imię Kinga i jestem z Mazur je¶li kto¶ ma jakie¶ pytania to proszę pytać ^^
pozdrawiam.
Pierwsze podstawowe: jakiej muzyki słuchasz?
Sk±d ten nick?
Czym się interesujesz?
Ile masz lat?
I sk±d masz adres Forum?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Cytat:
nie mam jakiego¶ konkretnego gatunku na którym mogłabym mieć ¶wira (:
To inaczej - słuchasz techna? (o metal chyba nie ma co pytać ;] )
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Cytat:
nie mam jakiego¶ konkretnego gatunku na którym mogłabym mieć ¶wira (:
To inaczej - słuchasz techna? (o metal chyba nie ma co pytać ;] )
wiesz jak nie muszę to nie słucham :) z własnej woli nie słucham (chcoiaż ostatnio spodobała mi się jedna piosenka a czy to takie typowe techno to pewna nie jestem) je¶li chodzi o wszystkie jego rodzaje ... metalu także jako¶ nie lubię ostrych brzmień wolę łagodne (:
nie posiadam. Nie ma takich w których wszystkie piosenki by mi się podobały. Zazwyczaj jest to jedna lub kilka ;) zreszt± ja nie mam pamięci do nazw i tytułów
Przypomniało mi się, że kiedy¶ miałam ¶wira na punkcie Seana Paula (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum