Jak dla mnie pusta lala z plastikowymi cyckami -,-
I nie obchodzi mnie jej IQ. Dla mnie i tak jest pusta.
Co do muzyki, to nie słucham popu
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja jej nie lubię i mam dokładnie takie same zdanie jak obie panie powyżej. Piosenki ma z lekka głupie no i te na siłe robione przez nią afery ,byle tylko otrzymać sie w showbiznesie . Zresztą już widać że jej nikt nie słucha (np jak ją wygwizdali na ligowym meczu )
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
No to ja się wyróżnię z tego tłumu bezdusznych i okrutnych pań.
A więc: niektóre piosenki Dody są nawet fajne. Mogą być. No i nie oceniam tych piosenkarek i piosenkarzy po zachowaniu tylko po ich "dziełach". I to że Doda ma więcej sylikonu niż rozumu jest mi obojętne. Chociaż no i tak za nią nie przepadam.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Głos ma niezły, trzeba to przyznać. Teksty piosenek.. Jedno wielkie dno. Ale czego się spodziewać op tak kontrowersyjnej piosenkarce. Jeśli lubi śpiewać o rozchylonych nogach i o niespełnionej miłości- proszę bardzo.
A teraz przejdę do jej osoby. Dziwna, głupia i denerwujący ma śmiech. Jej nie zależy na piosenkarstwie, ona stała się medialną osobą. Zależy jej na sławie, rozgłosie, skandalach i kasie. Komercyjna postać :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum