Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Dowody milości
Autor Wiadomość
buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2008-07-25, 16:00   Dowody milości

Są takie?

co musiałaby zrobić ta druga połowa aby dać Wam ten dowód miłości?

Tylko nie piszcie .że iśc do łóżka bo to takie banalne :P

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

KaSiuLLka 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-25, 16:11   

Chyba nie ma czegos takiego, jak sie kogos kocha t, to widac i nie trzeba zadnych dowodow tego !

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-07-25, 17:58   

hmm.. a bo ja wiem czy takie coś jest w ogóle :-P
Zdaje mi się że dowodem miłości może być ślub, zaręczyny itp.
buziak napisał/a:
co musiałaby zrobić ta druga połowa aby dać Wam ten dowód miłości?

a więc w tym wieku co jestem, to wystarczyło by mi gdyby mój księciu mnie bronił, był przy mnie gdybym go potrzebowała, na dobre i na złe i to był by dla mnie takowy dowód. ;-)

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-07-25, 19:20   

Hmm... Trudne pytanie i wymaga głębszego zastanowienia ;P

Mnie nie trzeba dużo. Będę kochać mojego jedynego, kiedy zawsze będzie przy mnie. Obroni mnie w razie potrzeby, ma mieć całkowite zaufanie do mnie.
Co tu dużo gadać, jeżeli ze mną wytrzyma, to ja już będę wiedziała, że mnie kocha :mrgreen:

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-07-26, 11:22   

Dowód miłości? Glupota według mnie ;p Nie powinno się żądać żadnych dowodów. Bo miłość powinna opierać się na zaufaniu, bezinteresowności a nie na tym.
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2008-07-26, 17:18   

Aniołek napisał/a:
Dowód miłości? Glupota według mnie ;p Nie powinno się żądać żadnych dowodów.

to nie o to chodzi aby rzadać- ale co musi zrobić, jaki być męźczyzna żeby była pewna że cie kocha- bo wiadomo mowa mową;)

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-27, 22:37   

Wydaje mi się, że takie rzeczy wychodzą przez przypadek. Takie... zaskakujące. Bo to nie jest żaden wyścig, ani gra, w której trzeba wykonać jakieś określone zadania, żeby było cacy. Dla każdego to będzie coś innego.
Dla mnie -- drobiazgi.

Np. jak jest mi ciężko, bo coś mi się wali w życiu, jestem totalnie nieznośna, a chłopak jest przy mnie, przytula mnie i pociesza, to jest to dowód miłości.
Albo jak widzi mnie bez makijażu, po nieprzespanej nocy, z podkrążonymi oczami i nieumytymi włosami, a wpatruje się z zachwytem i mówi, że jestem piękna.
Albo jak robię coś bardzo złego, albo głupiego i jestem pewna, że to koniec, że teraz już mnie zostawi, a on mnie przytula i jeszcze dodatkowo tłumaczy, że to nie moja wina.

Banalne? Może. Dowody miłości.

Mistines 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-11, 13:57   

lisette napisał/a:
Np. jak jest mi ciężko, bo coś mi się wali w życiu, jestem totalnie nieznośna, a chłopak jest przy mnie, przytula mnie i pociesza, to jest to dowód miłości.
Albo jak widzi mnie bez makijażu, po nieprzespanej nocy, z podkrążonymi oczami i nieumytymi włosami, a wpatruje się z zachwytem i mówi, że jestem piękna.
Albo jak robię coś bardzo złego, albo głupiego i jestem pewna, że to koniec, że teraz już mnie zostawi, a on mnie przytula i jeszcze dodatkowo tłumaczy, że to nie moja wina.

No i właśnie o to chodzi :)
Zwykłe drobiazgi, a już wiesz, że to ten :)
Ważne żeby było szczere ;)

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2008-08-11, 23:42   

lisette napisał/a:

Bardzo mądrze napisane. Wprost wyjęłaś mi to spod palców ;-)
Po co jakieś dowody miłości, to chyba dziecinne. Wystarczy, że jest w trudnych dla Ciebie sytuacjach... po prostu wystarczy, że jest.

Mój związek napotkała bardzo wielka przeszkoda. Przeszkoda, przez która myślałam, że to definitywny koniec (i sądzę, że nie jedna z Was, też by tak myślała). Jak mówiłam o tym mojemu chłopakowi byłam pewna, że każe wysiąść mi z samochodu i 'dowidzenia'. Ale jednak stało się inaczej. Przytulił, popłakał razem ze mną, porozmawiał i... i to był właśnie dowód jego miłości do mnie. I na prawdę nic więcej mi nie trzeba =)
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

Odpowiedz do tematu