Jak zaczynali puszczać ten serial, gdy tylko się kogoś spytałem, czy ogląda to zaraz słyszałem coś w stylu "no co ty, jakiś serial o doktorach, lepiej obejrzyj sobie prison breaka" A teraz wszędzie słyszę rozmowy o ostatnim odcinku ;P
Oglądam od samego początku i jestem zachwycony serialem :) może dlatego, że House przypomina mi trochę siebie
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Podobne zdania słyszę od każdego maniaka House, z którym rozmawiam
A ja często słyszę "ale ty jesteś wredny" albo "znowu się ze mnie nabijasz" :P
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Ja się cieszę jak dziecko, bo będę miała 1 sezon na kompie
ja mam 4 sezony i 18 odcinków piątego sezonu (nie wszystkie odcinki bo w Stanach jeszcze nie wyszły)^^ Zaczęłam oglądać na AXN i tak sie mi spodobało, ze od razu ściągnęłam, oglądnełam bardzo szybko 4 sezony, potem jak czekałam na 5 seozn (a to długo trwało) to oglądałam jeszcze kilka razy niektóre odcinki.
A oglądaliście jak Wilson był na haju?:D To był chyba lepszy moment niż odgłos struny jaką wydał w pierwszym odcinku 4 sezonu:D
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie, a kiedy był?
Dr Wilson jest moją ulubioną postacią zaraz po Housie ;)
A oglądał ktoś wczoraj na tvp2? Co było?
Ja się w tym czasie wybrałam do teatru i chyba musiał mi bardzo doskwierać brak doktora, bo główny bohater mi go strasznie przypominał :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Własnie nie wiem czy był już ten odcinek w telewizji, ale najwyraźniej jeszcze nie:-) W każdym razie ja cofałam ten fragment sama nie wiem ile razy, ale znam każdy ruch na pamięć a nadal mnie to śmieszy jak oglądam
BlackSmile napisał/a:
chyba musiał mi bardzo doskwierać brak doktora, bo główny bohater mi go strasznie przypominał :P
xD House jest wszędzie:D Ja gdzie nie pójdę to widzę albo słyszę coś co mi się z nim kojarzy:D
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Ostatnio zmieniony przez Bramka 2009-04-03, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
House był w FBI :D i był taki fajny chory koleś, który ptak jakby przejmował osobowość kogoś kto był blisko niego :) Kurczę fajna jest ta numer 13
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
6/9 chyba grywał w głupich komediach :D albo tylko podobny :)
No i House wyrwał lachona z FBI :P ale 13 lepsza :D
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Kurde, 2 odcinki w plecy ;P
A za tydzień House'a nie ma, bo jakiś mecz leci.
o.O wiem, że mecz będzie w środę, ale w czwartek też?
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Myślałem, że z pucharu UEFA to tylko finał pokażą :)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum