Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Dredy
Autor Wiadomość
nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2009-02-17, 19:49   Dredy

Co myślisz o dredach? Jesteś posiadaczką/posiadaczem takich włosków a może planujesz takie mieć w przyszłości?

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-02-17, 19:59   

U dziewczyn mi się nie podobaja. Facetom niektórym pasują i wyglądają naprawde super. Ale nie takie grube te dredy, tylko takie cieniutkie-takie są super:D Jak jest ich tak dużo i takie cienkie to mi się to bardzo podoba. I najlepiej nie takie długaśne, chociaż takie też czasme wygladają dobrze, ale bardziej mi się podobają takie krótsze.

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-02-17, 19:59   

Osobiście nigdy nie miałam dredów i nie zamierzam posiadać.
Kiedyś mi się strasznie nie podobały, teraz jestem neutralnie nastawiona.
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-02-17, 20:14   

Strasznie podobają mi się dredy. Ale tylko u płci przeciwnej ^^
Długie i na całej głowie. Jak widzę jednego czy dwa dredy we włosach, to nie mogę się powstrzymać od głupiego komentarza przy tej osobie.

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2009-02-18, 16:57   

z dredami tak jak z piegami:) jednym pasują innym nie
Dredy podobają mi się u facetów. Ale nie długie tylko takie krótkie:)

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2009-02-18, 17:16   

Mmm... dredy :roll: coś pięknego :) Jestem po prostu zauroczona dredami :) Nie wiem co mnie w nich tak pociąga, ale jak widzę chłopaka w dredach, to nie potrafię obok niego przejść obojętnie... zawsze mój wzrok skieruje na niego. Najbardziej podobają mi się długie, bardzo długie dredy. Pamiętam, że na jeden z rockotek był właśnie taki chłopak z bardzo długimi dredami... No coś pięknego :) Gdybym była facetem na pewno bym zrobiła sobie to cudeńko. Piszę tylko o dredach u płci przeciwnej... a u kobiet? Hmm... sama nie wiem. Dla mnie osobiście dredy lepiej wyglądają u mężczyzn. U dziewczyn w sumie też, ale już się tak nimi nie zachwycam :p

Przyznam się, że sama chciałam zrobić sobie kiedyś dredy. Ale nie na całej głowie, tylko ze 2-3. Ale mama mnie zbeształa i powiedziała, że nie chce clowna w domu :p więc musiałam obejść się smakiem :) Teraz pewnie mnie jeszcze wyśmieje BlackSmile :p
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-02-18, 18:54   

XxJustaxX napisał/a:
Przyznam się, że sama chciałam zrobić sobie kiedyś dredy. Ale nie na całej głowie, tylko ze 2-3. Ale mama mnie zbeształa i powiedziała, że nie chce clowna w domu :p więc musiałam obejść się smakiem :) Teraz pewnie mnie jeszcze wyśmieje BlackSmile :p

Haha :-P
No bo to jest okropne. Wygląda to tak, jakby się nie myło włosów i są posklejane. Twoja mama ma rację.

Ale co do wypowiedzi o facetach, to się zgadzam. Też gdy obok mnie przechodzą nie mogę się za nimi nie obrócić ;)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2009-02-19, 12:32   

BlackSmile napisał/a:
Haha

wiedziałam :p

BlackSmile napisał/a:
No bo to jest okropne. Wygląda to tak, jakby się nie myło włosów i są posklejane

nie prawda :) mi się to podoba. Oczywiście nie tak bardzo jak cała głowa dredów, ale też ma to jakiś swój urok. Aczkolwiek gdybym teraz miała możliwość sobie zrobić dwa bądź trzy dredy, to bym nie zrobiła :p
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

kermit 

23.25 Punktów
Wysłany: 2009-11-03, 12:22   

dredy sa fajne, ale podobają mi sie na długich włosach:)ja nie zrobiłabym sobie dredzików bo w ogóle mi nie beda pasowały:) mam dużo znajomych z dredami,od totalnych luzaków do pań pracujących w biurach:)

Odpowiedz do tematu