trwa karnawał, na pewno organizujecie lub bywacie na jakichś imprezach, spotkaniach towarzyskich... Jaki wolicie alkohol? piwo, wino, wódka, drinki? macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre drinki? Najlepiej z winem, bo ja akurat bardzo lubię wino :) Może też jakieś dobre polecicie?
U mnie z alkoholami jest różnie, generalnie nie przepadam za ciężkimi i mocnymi trunkami. Jak jest np. grill, gdzie wszystko się pięknie piecze na ruszcie to wtedy wybieram jakieś kobiece piwo. Ale generalnie z alkoholi lubię najbardziej sączyć wino. Najbardziej te półsłodkie różowe lub czerwone, choć białym również nie pogardzę :) mam już swój wyrobiony smak jeśli chodzi o wina.
ja też jestem zwolenniczką win :) najbardziej lubię różowe i białe, półsłodkie, ewentualnie półwytrawne, często też z winem robię drinki, stąd moje pytanie o przepisy ;)
do tej pory mój ulubiony to białe wino ze spritem, cytryną i lodem, pycha, ale chętnie spróbuję czegoś nowego ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum