Za niemowlakami nie przepadam. To nie dla mnie, ja mało odpowiedzialna jestem ;]
Za to z takimi 5,6-latkami fajnie się dyskutuje, maj± ciekawe pogl±dy ;))
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
lubię dzieci ale tylko takie w przedziale wiekowym od 1,5 do 3 lat ;P takie dzieciaczki zazwyczaj s± bardzo ruchliwe i wesołe, wszędzie wlez±, dopiero poznaj± ¶wiat;) Natomiast takich dzieci w wieku przedszkolnym i trochę starszych to bardzo nie lubię, bo teraz z takich dzieci się straszne cwaniaki porobiły. Zapewne tak na nie działa bezstresowe wychowanie;)
No więc lubię malutkie dzieci, ale cudze. Bo jakbym miała mieć takie małe w domu to bym chyba nie wytrzymała;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja za plotem od kilku lat mam wieczne wojny, potyczki slowno- fizyczne... mówione i krzyczane prowadzone przez dwóch braci w wieku obecnie moze 9 lat. Oczywiscie na halas i mase zbednych slów rodzice nie reaguja choc mnie juz szlag jasny trafia czasami. Jedynie w zimie i na jesien jest nieco ciszej. Dlatego nie cierpie dzieci. Jak juz ktos kiedys powiedzial: dzieci sa urocze jak spia... (czy jakos tak)
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
Lubię małe dzieciaczki, zwłaszcza ładniutkie i ¶licznie ubrane (praktycznie wszystkei s± takie w tym momencie), aż mnie czuasem łapi± marzenia o własnym bebusiu (; na szczę¶cie tak tylko chwilowo, bo jednak przez kilka najbliższych lat macierzyństwa nie planuję.
Ogólnie to na dłuższ± metę przyprawiaj± mnie one o ból głowy -- s± ¶wietne jak się bawi± i ¶miej±, ale jak staj± się marudne i nie chc± spać -- to już brak mi niestety do nich cierpliwo¶ci. Dlatego nie jestem jeszcze gotowa na bycie matk± (: Zwłaszcza, że za bardzo lubię mój styl życia.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie rozumiem moich koleżanek, które się zachwycaj± takimi małymi dziećmi.
Wiadomo takie malutkie s± słodkie, no ale bez przesady :P
W sumie, to zawsze miałam w domu małe dzieci.
Mam kuzynki w wieku wczesnoszkolnym i kilkumiesięcznym.
Zdecydowanie bardziej lubię te młodsze dzieci. Starsze, to takie pyskate :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum