Ja stwierdziłam, ze wolałabym, aby mój syn robił takie rzeczy, a nie córka.
Rozumiem, każdy ma swoje własne zdanie
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
mój chłopiec się śmieje, że jeżeli pierwsza będzie córka, to nie zaryzykujemy drugiego dziecka (: twierdzi, że trzy kobiety w domu są w stanie go zrujnować finansowo.
oczywiście to są takie żarty, nigdy się nad tym nie zastanawiałam na poważnie (bo i tak nie mam na to praktycznie żadnego wpływu)
na dzień dzisiejszy... pewnie łatwiej by mi było wychować córkę, bo sama jestem dziewczyną i wiem mniej więcej, czego się oczekuje od rodziców.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
W ogóle nie mam zamiaru tracić swoich pieniędzy na np. ubranka dla niego.
Wolę sama iść na zakupy i sobie coś kupić do ubrania ^^
Yyy? Egoizm będzie wystarczającym słowem? Czy jednak trzeba ostrzejszego?
Co do tematu. Ja bym chciała chłopczyka Czemu? Bo dziewczynki są takie słodkie, łagodne i delikatne... A z chłopczykiem to bym mogła w nogę pograć, w siatę, na mecz iść xD ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja bym chciała 3 :p dwóch chłopców i dzoiewczynkę. Oczywiście jak będzie inaczej też bede ich tak samo kochać :)) płeć nie gra dla mnie tak duzej roli wazne zeby byli zdrowi ;))
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
dla mnie w sumie jest obojętne no ale bym chciała i to i to ;d ale nie wiem czemu jak mi kuyznki zachodzą w ciąze to mówię oby była dziewczynka ;d chyba jednak bym wolała chrześniaczkę na to wygląda
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum