Wysłany: 2008-07-08, 23:06 Dziś mówię CZEŚĆ każdemu kto zasłużył...
Hej ;) Jak mam na imię to chyba widać ;) Ogólnie o mnie... Co lubię? Polski HH ;) Zwłaszcza Peje ;) Siatkówkę. Czego nie lubię? Emo... i w ciula innych rzeczy :D Jaka jestem? Nerwowa ;) Strasznie... Lubię dyktować warunki... a może raczej lubiłam? Ludzie się zmieniają. A zresztą... nie umiem pisać o sobie... wszystko samo wyjdzie ;)) Cześć xD
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Znaczy się wiesz takie emo prawdziwe, które już było przed całą tą 'modą' i które jest faktycznie z charakteru emo akceptuje w stu procentach. Ale te wszystkie 'podróby' że tak to nazwę, które zaczęły być emo, bo taka moda mnie denerwują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum