Biorę, jeśli jadę gdzieś i wiem, że mnie podróż czeka ;]
Buka napisał/a:
Np idę do sklepu to książki nie biorę
No co Ty, a co będziesz w kolejce robiła?!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja czytam dużo, dlatego zastanawiam się nad takim gadżetem, tata chce mi go kupić. Tylko ja nie mam pojęcia jakiej firmy byłby najlepszy, jaką pamieć powinien mieć. Zobaczymy co rodzice mi zafundują...
[ Dodano: 2009-01-23, 13:58 ]
No to już sobie nawybrzydzałam;) Dzisiaj dostałam książkę elektroniczną ECTACO JetBook Black. Paczka z merlina dziś przyszła, a w niej to cacko. Obym tylko tego nie zgubiła. No to już mam dzisiaj co robić...;)
ebooki to wygoda XXI wieku ale czy dla wszystkich? tradycyjne ksiązki maja w sobie te magię, którą niesie nie tylko treśc ale i wydanie, czcionka itp. Uwielbiam ksiazki które są wydaje w starej oprawie tzn z dawną trzcionka, kremowymi stronami:) mam wrażenie że czytm księgę która przez wiele tal krąży z rak do rąk i po drodze nabiera wartości:) Poza tym tradycyjne ksiażki nie męczą tak wzroku, ja pracuje cały dzień przy komputerze dla tego taka ksiazka to oderwanie od wirtualnego świata.
_________________ ...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum