A więc tych relacji z reguły nie ma. To nie był związek jakiś bardzo poważny, a teraz z niego nie ma już nic. Wiadomo że jak gdzieś się zobaczymy to się przywitamy. Ale nic poza tym.
Lepsze relacje mam z chłopakami którzy chcieli być ze mną, ale ja się nie zgadzałam i delikatnie mówiłam "nie". Większość z tych chłopaków jest moimi dobrymi kolegami.
buziak napisał/a:
Czy wierzycie w możliwość przyjaźni po rozstaniu?
ogólnie to ja w jakąkolwiek przyjaźń nie wierzę. Ale w bardzo dobrą znajomość owszem, nawet po rozstaniu.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja ze swoim "eks" nie rozmawiałam 4 miesiące. Zachował się jak dupek. Zerwał ze mną przez gadu i jak powiedział coś w stylu czy chciałabym zebyśmy zostali przyjaciołmi to mu powiedziałam, że "nie chce Cię znać, nie pisz nie dzwoń nie istnieje!"
Teraz już znowu zaczeliśmy gadać złość mi przeszła. :))
buziak napisał/a:
Czy wierzycie w możliwość przyjaźni po rozstaniu?
Nie wierzę. W ogóle nie wierzę w przyjaźń damsko - męską a co dopiero z Byłym.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Ja ze swoim "eks" nie rozmawiałam 4 miesiące. Zachował się jak dupek. Zerwał ze mną przez gadu i jak powiedział coś w stylu czy chciałabym zebyśmy zostali przyjaciołmi to mu powiedziałam, że "nie chce Cię znać, nie pisz nie dzwoń nie istnieje!"
co za śmieć..;/;/
a ja się nie odzywam do mojego ex. ja z nim zerwałam. i nawet mu 'czesc' w szkoel nie mówie..;/ najważniejsze to pokazać ,że ma się ambicję i honor.. :)
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Ja ze wszystkimi swoimi eks mam dobry kontakt. Nigdy nie rozstałam się w niezgodzie z żadnym z nich. Uważam każdego z osobna za wspaniałego faceta i wiem, że w każdej sytuacji mogę na nich liczyć.
Jeden wpada do mnie, gdy mam problemy z kompem, drugi często jeździ ze mną na rowerze (sama nie lubię), z trzecim wychodzę na piwo, gdy któreś z nas nie za dobrze czuje się psychicznie, z czwartym, piątym... Ogólnie traktuję ich jak dobrych kumpli i cieszę się, że nie zerwaliśmy kontaktu mimo, że z niektórymi rozstałam sie kilka ładnych lat temu. :)
Co do przyjaźni - nie uważam za przyjaciela żadnego z nich.
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Ja nie mam dużego doświadczenia, mam tylko 1 eks ^^ Był to szczeniacki związek z 4 klasy, a teraz jesteśmy już dojrzalsi i w ogóle jakoś mało mam z nim kontaktu ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
spotykamy się prawie codziennie, bardzo go lubię, (ale w naszym związku nigdy nie powiedziałam, że go kocham) on raz to powiedział, nie zareagowałam...
To świetny chłopak, cenię go a, nie wyszło bo za mało czasu spedzaliśmy razem, nie mieliśmy o czym rozmawiać, a teraz gdy zerwałam JA to jakoś tematy same się nawijają.. lecz ja i on mamy już kogoś..
mimo wszystko bardzo go lubię. ;)
_________________ Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Jakie relacje Was łącza z byłymi partnerami? Czy wierzycie w możliwość przyjaźni po rozstaniu?
Z żadnym z moich eks nie mam kontaktu. Nie wierzę w przyjaźń po związku, nie mogłabym się przyjaźnić z kimś, kto kiedyś był mi bliski, a teraz należy do kogoś innego.
Koleżeństwo tak, ale przyjaźń? To zbyt wielkie słowo (:
Przecież nie musimy miec do siebie żalu o to, że nie pasujemy do siebie.
I myśle, ze koleżenstwo, a nawet przyjaźń jest możliwa, o ile żadna z osób nie zostanie zraniona.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum