Siemka moja ksywka to Poverejay - imię jak pamiętam od początku Wiesiek...hhhaa. Ksywka jak pamiętam za czasów studenckich "przylgnęła" od programu muzycznego do miksowania ejay- Dance, Hip-Hop itp...dodałem Pover i wyszło - Poverejay. Prowadzę forum wielotematyczne na którym jak wszędzie są programy, filmy , muzy itp. rzeczy ale napewno nie na każdym jest dział CNC - czyli wszystko na temat obrabiarek sterowanych numerycznie. Może ktoś wie o co chodzi - w dzisiejszych czasach bez tych maszynek to żadna porządna produkcja nie ruszy. Zajmuję się także troszkę po amatorsku obróbką i edycją plików dzwiękowych oraz filmów. Zamieściłem tu kilka swoich filmików - dział "Pochwal się" mam nadzieje że Admin tej Szanownej społeczności nie na "krzyczy" na mnie za mini dawkę reklamy która występuje w filmikach. To by było na tyle. Pozdrawiam...
Zamieściłem tu kilka swoich filmików - dział "Pochwal się" mam nadzieje że Admin tej Szanownej społeczności nie na "krzyczy" na mnie za mini dawkę reklamy która występuje w filmikach.
Mógłbyś coś napisać zanim opublikujesz reklamy - przywitałeś się, zareklamowałeś i zwiałeś... Pewnie już więcej nie wejdziesz na to forum, ale obym się myliła...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Pisze to co mnie aktualnie zajmuje, chciałem pomóc w dalszym rozwijaniu forum Młodzieżowego. Ponieważ podobnie mam na swoim forum. To że daje przykłady i akurat dosłowne to chyba nic złego....chcesz abym podawał profil Dody lub GG gdzie maja po 19 tys zaproszeń, przecież to by było bezsensem? Pomysły jak pomysły jednym się podobają drugim ...nie. Widze że albo chcesz mnie sprowokować (czytaj:. "zmusić" do odwiedzania tematów które mnie nie interesują) lub po prostu się mnie pozbyć ..ponieważ nawiązuje za dużo do forum na którym ja sam pracuje. Czego wy się obawiacie .... to przecież dodatkowa reklama może być i dla Forum Młodzieżowego np. tak jak u mnie jest umieszczanie linków do ciekawych stron w Internecie. Teraz mam obawy czy zapodać link do Was u Siebie bo to może też wyjdzie jako swego rodzaju "nietakt" z mojej strony...Współpraca..wspólna "komitywa" jest jak najbardziej wskazana ...nio chyba że nie tu...Pozdrawiam...bez obrazy oczywiście...
JA bym była za tym, żeby dać chłopakowi czasu. Może się akurat wkręci w tematy, które mamy. A nie od razu, z góry, zakładać, że przyszedł, zareklamował się i pójdzie. Owszem, było już u nas dużo takich osób, ale nie każdy jest taki sam. A takim pisaniem na pewno nikogo do naszego forum nie zachęcicie. Szczerze, to gdyby mnie spotkało takie przywitanie, to bym już tu z pewnością nie zajrzała. A tak narzekacie na brak nowych forumowiczów... Dobra, dosyć narzekania :P
Mimo tego wszystkiego witam jeszcze raz :) I pokaż nam wszystkim, że koleżanki u góry się mylą :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Ah, od razu prowokacja...
Po prostu masa już była takich, którzy się zareklamowali i poszli.
A forum, jak sama nazwa wskazuje, jest wielotematyczne, jakieś tematy muszą cię zainteresować ;]
Co racja, to racje :) Ja nie powiedziałam, że nie będzie tak jak Wy mówicie :) Bo póki co, to na to wskazuje. Ale może jednak się odmieni chłopakowi i będzie chciał coś napisać, żeby nam coś udowodnić. Aczkolwiek takie "miłe" przywitanie mnie by też na pewno nie zachęciłoby mnie do dalszego pisania ;) Kolega chociaż zrobił ten krok więcej, że się przywitał :) Bo mało kto, kto coś reklamuje, się wita :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Racja.
No to zapraszam do pisania w innych działach ;]
Jeżeli znajdziesz ciekawy temat, to zostaw w nim swój ślad. Jeśli takowych tu nie ma, załóż nowy, bo chętnie bym z Tobą podyskutowała. Będę miała na to okazję? ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Spox ..tylko że widzisz. Oprócz komputera, gier , spacerów , muzyki, cnc - Haidenhain Fanuc, programów - grafika , obrobka wideo, przyspieszanie, Windowsa, piłki nożnej , boksu, Naszej Klasy, swego forum, dyskoteki , piwka , samogonki, grochówki, tataru, telewizji online, horrorów, thillerów , spania góra 5 i pół godziny, sex-u za bardzo nic mnie nie interesuje...hhaaa ale prowokacja...no żartuje bo wszystkiego sobie nie przypomniałem...
Ciekawe jak "badziewie" może "przykuwać" uwagę. Sama to napisałaś. Otóż mam 33 lata - tak więc swoje już przeżyłem a dlaczego Nasza Klasa?? Oprócz znajomych tych obecnych i po drodze "znalezionych" na koncie "prawdziwym " - mam konto fikcyjne Poverejay Download No Limit. Jest tam już zaproszonych ponad 20 tys. ludzi z niektórymi nawiązałem kontakt, poruszamy różne tematy itp..Uważam pomysł na "Nasza Klasa' za bardzo dobry i bardzo mnie dziwią ludzie którzy nie mają tam konta.
Wniosek (dlaczego takowego konta ktoś nie posiada):
- nie lubi utrzymywać stosunków z znajomymi (znajomi omijaliby jego konto z daleka)
- nie ma prawdziwych przyjaciół
- głęboko w czterech literkach ma starych znajomych z którymi kiedyś utrzymywał kontakt
- jest małostkowym, samolubnym człowieczkiem który uważa że "Nasza Klasa" jest dla dzieciaków
No i tyle, jeżeli chodzi o "Nasza Klasę" to są tylko moje odczucia...każdy odbiera to na swój sposób. Ciao......
Uważam pomysł na "Nasza Klasa' za bardzo dobry i bardzo mnie dziwią ludzie którzy nie mają tam konta.
Też uważam NK za pomysł bardzo dobry, ale właśnie dla ludzi w wieku od 20 lat w górę. Którzy już skończyli kilka szkół, mają swoje życie i chcieliby odnowić kontakty ze starymi znajomymi. Młodzież z gimnazjum i podstawówki z idiotycznymi zdjęciami w galerii mnie tylko śmieszy.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum