Witam
Jestem sebastian i będe miał w tym miesiącu 13 lat
Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ byłem poprzednio na innym chorym forum naMP3.net i wystąpił błąd w serwerze i forum padło Byłem tam grafikem i myśle że i tu będe doceniony
_________________ Minya, san ilya sanye, Minya, san ilya tuuva,
Minya, san ilya sanga ar mi loome otorno
Mi kemi Mordor, mammen lumbe.
kikoks po pierwsze, nie reklamujemy innych stron :)
po drugie: Witaj :))
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ale podałeś adres. A to już jest niezgodne z regulaminem :)
jeszcze raz Cię Witam ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ale jeżeli słuchaniem rocka nazywasz słuchanie na okrągło jednego zespołu, to może być prawda.
Jak chcesz to Ci możemy polecić kilka fajnych zespołów ;]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum