ojezu, porownajcie to do ichtroja czy innych g* ktore mlodzi ludzie sluchaja, avril najlzejsza nie jest... a emo... tak, chcialbym, ale mam jeszcze troche za krotkie wlosy...
Nie wiem, czego młodzi ludzi słuchają, ale wierz mi, że Avril wcale nie tworzy ciężkiej muzyki . Może byś posłuchał czegoś porządnego, co można nazwać cięższym, typu Metallica, Iron Maiden, HammerFall czy Slipknot, a potem się wypowiedz, czy ta słodziunia Avril jest "ciężka"...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
(następny będzie happysad, mogę się założyć, tego słuchają gimnazjaliści wyzwoleni w końcu od TH)
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Nigdy nie lubiłam TH, a zdarza mi się posłuchać Happysadu. Nie jestem ani emo, ani nikim podobnym. Tylko zwyczajną dziewczyną, która skończyła gimnazjum ;P
A ten cały Kajtek ściemnia
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Nigdy nie lubiłam TH, a zdarza mi się posłuchać Happysadu. Nie jestem ani emo, ani nikim podobnym. Tylko zwyczajną dziewczyną, która skończyła gimnazjum ;P
od wszystkich reguł zdarzają się wyjątki : D
sama podsłuchuję czasem happysadu (ale ja go słuchałam kiedy ludzie naprawdę nie wiedzieli, co to jest, a koncerty się zdarzały tylko jako supporty czegoś poważniejszego)
ale teraz tak to wygląda
gimnazjaliści wyzwoleni od th słuchają happysadu, bo to lepsze od dody i w ogóle trendy
nie moja wina, nie podoba mi się ten fenomen, ale cóż, świata nie zmienię
a happysad mi zbrzydł jak go zaczełam słyszeć na komórkach dresiarni spod bloku
wybaczcie mi tę dygresję, ale musiałam to wyjaśnić (:
kajtek [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-01, 16:32
nie tne sie, nie mam po co. malo kto rozumie, to fakt, zwlaszcza makijazu ;// lubic lubi, nawet calkiem sporo osob... ale tylko te sprawdzone dopuszczam blizej, bo faktycznie 'jestem bardziej wrazliwy' - po prostu smiem sie przyznac, ze cos czuje... a czemu to? bo najgorsza jest szara zwyklosc...
Ok, skończmy ten temat, moze byś coś pisał na Forum, nie tylko w tym temacie??
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Wiek: 19 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
Punktów
Wysłany: 2008-08-01, 23:42
Nie odbierz tego jako atakt czy coś... ale emo być nie można;) Emo to muzyka, a to co dziś większość [ale nie wszyscy] nazywają emo subkulturą nie jest^^ Dziś to tylko wielkie pozerstwo [no prawie;p]. I emo nie będziesz jeśli będziesz miał 'emo-fryzure' ;p dobra to tyle na ten temat, podkreślam tylko, nie odbierz tego jako atak;)
Witam na forum, mam nadzieje że zostaniesz z nami dłużej :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum