ogólny temat o euro 2012
czy odbędzie sie w Polsce i na Ukrainie ? jeżeli tak czy to dobrze dla naszego kraju? no i najważniejsze czy wybudujemy stadiony i drogi na euro? (Odp uzasadnij)
jeżeli ktoś ma jakieś ploteczki lub info na ten temat to dawać
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Jasne ze się odbędzie- o do Ukrainy mam mieszane uczucia ale co do Polaków jestem pewna- jak musimy to zrobimy:)
A wiadomo że to niezwykły zaszczyt promocja oraz pieniążki dla naszego państwa :)
i co nam po tych pieniazkach? w 2022 roku (10 lat po euro) stadiony beda w koszmarnym stanie bo nikogo nie bedzie stac na utrzymanie ich. na mecze ligowe przychodzi max 20 000 ludzi (a to i tak na jakis wielkich meczach) a tak to po 5-6 tys
jedynie co nam zostanie to autostrady (w wiecznym remoncie).
ludzie mysla ze to taka wielka szansa - i racja - ale nie dla takiego biednego kraju jak nasz. co z hotelami, restalracjami ktore tez trzeba bedzie wybudowac? czy do polski przyjezdza duzo turystow? az tyle ze potrzeba tylu nowych hoteli? watpie.
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
No pewnie, że w Polsce
Wybudujemy stadiony, drogi i jeszcze wygramy te mistrzostwa.
Marzenie... Marnej autostrady przez 10 lat nie da się wyremontować, tylko cały czas w remoncie. A tu zostały tylko 4 lata i na razie są tylko projekty.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Bardzo bym się ucieszyła i może nawet bym tam pojechała... Jednak mam obawy,że nie zdążymy. Podobno Platini powiedział,że problem leży po stronie ukrainy nie Polski oby...
_________________ W życiu ważne jest to co osiągnąłeś...
też to słyszałam ale Ukraina ma już stadiony w budowie , no a w końcu stadiony są ważniejsze, no ale cóż uważam że Polska powinna najpierw pozbyć sie własnych problemów i później brać sie za euro ale jak nas już wybrali to niech to przynajmniej dociągną do końca
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
moim zdaniem będzie troche cieżko. niby drzewiecki wrocil z chin i powiedzieli u tam, że za połowę ceny nam to wybudują, no ciekawe. mieszkam w warszawie i często jeżdze na pragę północ mostem poniatowskim. widzę co się dzieje na stadionie, niby wbijająte pale, ale jakoś wielkiego ruchu nie ma:)
ale i tak trzymam kciuki.
no i oczywiscie ide na zawody na zakonczenie "dzialalnosci" stadiony - red bull x fighters, extreme sporty to jest to:)
No pewnie, że się uda :) Musi! Ja będę miała w 2012 osiemnastkę i chcę jechać na mecz na POLSKIM stadionie xDD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Polska zdąży na pewno ze stadionami, drogi mogą być problemy bo lat zaniedbań nie da się naprawić tak szybko co do Ukrainy to będzie u nich gotowy tylko jeden stadion (zbudowany już- prywatny inwestor) więc odpadną i obyśmy mogli zrobić Euro z Niemcami (nie lubię ich ale przynajmniej będzie euro)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum