To jest kolejny przedmiot `żartów` moich i moich znajomych xD Przy każdej możliwej okazji zlewamy się z tego zespołu i jego wokalisty. Jako¶ nie przypadł mi do gustu. Pan Piotr Kupicha nagrał sobie piosenkę `Jest już ciemno` tym swoich głosikiem i w radiu co pół godziny leci tylko to... Niby taki wielki zespół, tyle nagród zdobywa na różnych festiwalach <jakby nie było innych zdolniejszych zespołów>, a piosenek nagrał... 3?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Kolejny zespól na jeden sezon. Za 3 lata ludzie będ± się zastanawiać.. 'a co to za zespól?'
piosenki s± mi obojętne. Mogę posłuchać, nie przeszkadzaj± mi. Ale nie jestem ich fank± :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
jezeli masz ochote do wypowiedzenia się w temacie to bardzo chętnie ale pisz jakie¶ bardziej rozwiniete wypowiedzi z uzasadnieniem gdyż ta nam nic nie mówi/ buziak
Moim zdaniem zespół Feel jest za bardzo przereklamowany Pierwsza ich piosenka " Jest już ciemno" przyznam się przypadła mi do gustu i byłam ni± oczarowana. Teraz jak ich słysze mogę posłuchać, ale nic więcej.
Wiek: 19 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Sk±d: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-21, 18:50
Wokalista tego zespołu ma bardzo charakterystyczny głos. Jak dla mnie chyba za bardzo. Ogólnie wydaje mi sie jaki¶ sztuczny i nienaturalny :/
A ich muzyka to po prostu nie moje klimaty
Jak dla Mnie jest to zespół dla niewyżytych nastolatek. Od pocz±tku mi się nie podobał, a jego muzyka to jedna wielka porażka
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
nie przepadam za tym zespołem ,uważam też że albo stanie się z nimi to co z dod± lub po roku sie o nich zapomni. Zreszt± piosenki maj± bardzo podobne do siebie i w dodatku nudne.
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Feel ma fajny vocal ,ale ogólnie nie podoba mi sie jego muzyka ... raz ,ze nie lubie tak popularnych bitów którymi większo¶ć sie fazuje i mdleje jak widzi feel'a a dwa ,ze teksty takie jakies bee
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Nie jestem żadn± fank±, ale lubię ten zespół. Szczególnie za piosenki: "Jak Anioła Głos" i "Pokaż Na Co Cię Stać . A inne ich piosenki to już nieszczególnie.Ich muzyka nie wprawia mnie w szczególny zachwyt, ani nie dołuje. Po prostu może być.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum