Ferie dopiero od 16 lutego mam, ale prawdopodobnie, tak jak zawsze będe mieć je w domu. Mam bardzo blisko domu 4 stoki narciarskie (chociaż i tak jeżdzę tylko na dwóch;)) więc po co mam gdzies wyjezdzac. No chyba że pojade do babci i kuzynek a z nimi na sanki:)
edit: A co do ocen, do końca semestru jeszcze mam dużo czasu i praktycznie z każdego przedmiotu bede mieć jeszcze sprawdzian, a z niektórych nawet dwa, także wszystko może się zmienić. Ale będę mieć średnią powyżej 4, myślałam że będzie gorzej
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Ostatnio zmieniony przez Bramka 2009-01-02, 13:52, w całości zmieniany 2 razy
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-02, 13:43
No ja tak samo jak Bramka od 16 lutego, bo Wielkopolska niestety w tym roku ma jako ostania ferie. A nigdzie wyjeżdżać raczej nie będę. Będę siedział w domu. Już nie mogę się doczekać tych ferii. Trzeba jeszcze styczeń przecierpieć.
ja mam chyba od 19 stycznia ferie, a szczerze wolałabym mieć później. Zawsze miałam w lutym i już się przyzwyczaiłam, że na te durne walentynki było wolne:)
nie wiem co pocznę. Prawdopodobnie zostanę w domu (co nie oznacza że nie będę nigdzie wychodzić). W sumie teraz nie mam już gdzie jechać, a w domu no i tak najlepiej:)
co do końca semestru, cieniej niż co roku, piątek samych oczywiście nie ma:) ale no i tak jeszcze wszystko przede mną
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
a ja mam jeszcze sesję przed feriami (: więc na razie nie myślę specjalnie o odpoczynku (ale będzie on na pewno zasłużony).
pewnie, jak zwykle, pojadę na narty -- prawdopodobnie do Austrii (chociaż nie pogardzę też Bieszczadami, jeśli się uda zebrać większą ekipę).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
no ferie dupnie bo od 16 lutego dopiero no ale tyg w domu na bank testy wiadomo ;c a też chyba jade za poznan jak wypali a bym chciała kręgle basen bilard wszytsko x3 no a oceny dobre same 4,5 i 6 ;d
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Ja mam od 19 stycznia i sie ciesze. :)
A ocenki... nie najgorzej. zawsze mogło być lepiej ale jestem zadowolona ;)
co na ferie? hm.. może polece do wujka do Dublina a jak nie to z przyjaciolmi spedze ;))
Ps. Buka ja mam w walentynki półmetek ;)
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Ja mam chyba od 26 stycznia. Może być ten termin, mi tam specjalnej różnicy nie robi, kiedy są.
Co będę robić? Trochę w domu (z książką, może filmem, przed kompem), trochę na nartach, na siacie (na hali, nie na dworze xD). Może u babci kawałek. I ze znajomymi.
Co do ocen, to nie jestem zachwycona, ale to tylko semestr w końcu
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja mam od 16 lutego dopiero, ale nie narzekam ...
Przynajmniej będzie można z większością z Was duuużo rozmawiać na forum, bo jak widzę jest sporo osób, co mają ferie tak jak ja ... xD
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum