Ale od dzisiaj się odchudzam trzymajcie za mnie kciuki...
ile razy sobie tak mowilam
Wiesz w Twoim wieku nie powinnas sie jak narazie odchudzac, jestem w klasie gastronomicznej - technik zywienia i bede si eogolnie dietami zajmowala itd.. i wie, ze w takim wieku to jest bardzo szkodliwe.
Sama tez myslalam nad odchudzaniem... ale wole n ograniczyc to co jem... np mniej slodyczy itd ;) ogolnie nie narzekam, nawet sie sobie podobam ale czaem chciala bym cos zmienic.
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
jedzcie normalnie tylko wykluczcie z diety najlepiej pieczywo biala (maciupenke ciemnego moze byc ale w malych ilosciach)
slodyczne, napoje gazowane itp itd:)
i schudniecie
a nie jakies dietki cud i glodowki
Ech... co do wygl±du, to zawsze mogło być gorzej xD
Stwierdziłam, że niedługo w samouwielbienie wpadnę, bo ostatnio od wszytskich cały czas słyszę, że mam długie nogi ^^ A dla mnie oczywi¶cie, to następny powód do kompleksów, bo s± nieproporcjonalne do całej sylwetki xD
Taka się już urodziłam, zawsze będę narzekac na wygl±d, kto tego nie robi? :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ech... co do wygl±du, to zawsze mogło być gorzej xD
Stwierdziłam, że niedługo w samouwielbienie wpadnę, bo ostatnio od wszytskich cały czas słyszę, że mam długie nogi ^^
to sie ciesz:)
bo jak np w pasie mozna schudnac tak nog poprawic i wydluzyc nie mozna:)
tylko trzeba chwalic lub narzekac co natura dala i zyc z tym dalej
ogolnie mi sie bardzo podoba w figurze kobiecej waska talia (wciecie osy wrecz) i dluge nogii:)
wielkosc biustu czy np rozmiar to kwestia dyskusyjna bo jak sie dobrze wyeksponuje to rowniez tezsza kobieta ladnie bedzie wygladac jak i filigramowa to samo jest z biusttem:)
a szczupla talia i dlugie nogi to wygladaja zawsze zabujczo
Też jestem zadowolona z mojej figury, choć tak jak Buka bym chciała przybrać jeszcze troche kilogramów, aby mi sie bardziej zaokr±gliło tu i tam :-] Ale coż mogę je¶ć i je¶ć i nic się nie dzieje.
Ale Wam dobrze dziewczyny! Ja też bym chciała mieć takie problemy, że chcę przytyć... Nie mam nadwagi, jestem szczupła, ale wiem, że gdybym sobie nie odmawiała słodyczy, to wskazówka na wadze by się szybko zaczęła przesuwać w niebezpiecznym kierunku;)
Zawsze z zapartym tchem ogl±dam programy w tvn style w których ubieraj± kobitki, dobieraj± stroje do ich figur, ogólnie rzecz bior±c je lansuj±;) Dzięki temu programowi wyleczyłam się z wszelkich kompleksów, bo zobaczyłam jak łatwo pewne rzeczy można maskować, a inne znowuż podkre¶lać. Przy okazji poszukiwania promocji podręcznikowej w merlin.pl natrafiłam na ksi±żkę http://merlin.pl/Ksiega-k.../1,612640.html. Coraz rzadziej lec± ich odcinki, więc nie wiem czy sobie j± zamówię...
Je¶li jeste¶ chuda, to pewnie masz kolana jak modelki, takie o których ja marzę (tak fajnie wystaj±). Na staro¶ć skóra na moich kolanach obwi¶nie... Masakra! Wiem, bo mam je po mamie... Ech;/
W sobie zmieniłabym tylko brzuch.. troszkę tłuszczyku się nazbierało, choć gruba nie jestem.. Wznowiłam lekcje tańca, więc co nieco zgubię, jak przestanę je¶ć słodko¶ci.. A to wielka pokusa, gdy zbliża się okres i jak ogl±da się ciekawy film..-niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum