Mam fałdke na brzuchu, do której już się przyzwyczaiłam i nie chciałabym się jej pozbyć, męcząc się i spalając wszystko poprzez wylewanie siódmych potów na siłowni, czy gdzieś. <leń>
Mam rodzinne, ubite uda które moim zdaniem, dodają atutu, gdy chłopacy nie lubią wybitnie szczupłych i drobnych dziewczyn.
Co nie wyklucza tego, że chciałabym być drobniutka i malutka (;
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
ja bardzo. Szczerze.
Kiedyś gdy byłam jeszcze w gimnazjum wydawało mi się, że jestem za chuda, że wyglądam jak jakaś anorektyczka, ale teraz z upływem czasu wszystko się wyrównało
I nie narzekam specjalnie
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
Ja ciągle myślałam, że jestem za gruba ... jednak kiedy ostatnio poszłam do sklepu z nadzieją, że kupię sobie spodnie chyba zmieniłam zdanie ... bo wszystkie były na mnie za duże! Nawet te o rozmiarze 36 czy nawet 34 ... no a 32 są rzadko spotykane ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Raczej jestem zadowolona, chociaż chciałabym na nogach schudnąć troszkę, może nie schudnąć a ujędrnić troszkę... Brzuch jest ładny, płaski itd (wszystko mi idzie w biodra, uda ), nogi też grube nie są, ale ujędrnione bym chciała bardziej, jak w wakacje
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Jeśli chodzi o zakup to zależy co:)
bo ze spodniami nie mam większego klopotu- 34 nosze:)
ale jak chce kupić sukienke to masakra
Wszystkie na mnie za duże kilka sukienek o kilomerowych wędrówkach w centrach handlowych kupiłam w sklepie dziecięcym.
Nie pomyliły mi się rozmiarówki hehe ... Zależy na jaką rozmiarówkę się patrzy ...
ja mówiąc 34 miałam na myśli takie, które się równoważy z 25,26
No chyba nie myślicie, że jestem taka gruba albo coś ... hahaha
Mam nadzieję, że już teraz się zrozumiemy ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum