Wysłany: 2010-04-12, 13:27 Film na podstawie komiksu
Ostatnio przeczytałem w necie, że komiks Kick-ass to pozycja zdecydowanie tylko dla dorosłego czytelnika. Czytaliście? Mnie się zajeb… podobał, choć dorosły jeszcze nie jestem, hehe. Wkrótce wybieram się do kina na jego ekranizację. Ciekawe czy
mnie też powali.. Nie mogę się doczekać . Pozdrawiam wszystkich fanów komiksu!
http://www.youtube.com/watch?v=290rOwXrgYE
Wczoraj zaliczylem przed premiere i szczerze to bardzo miło spedzilem czas, na pewno nie jest to film dla ponurakow!Film ogladnelem z uwagi na to ze wczesniej mialem okazje zapoznac sie z komiksem, musze przyznac ze realizm komiksu z filmem pokrywa sie znakomicie. Rezyser na prawde bardzo dobrze zekranizowal kick ass'a. Film pozytywnie nastawia...i wrecz pozorom to wcale nie jest glupie kino
ja ogladalem film w weekend... rzeczywiscie posmiac sie jest z czego, dla kogos kto lubi komiksy to bedzie nie lada gratka! chociaz ja ulubiencem komiksow nie jestem a film rowniez mi bardzo sie podobal, mozna smialo polecic, warto obejrzec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum