Temat dla chłopaków jak i dziewczyn
Chłopcy jakie nosicię fryzury
Włosy na żel pofarbowane a może raczej przycięte przy samej skórze
No i panie
Jakie nosicie fryzurki
Pasemka,włosy z grzywką czy raczej bez
Wypowiadajcie sie
Ja raczej chodzę z najmniejszą ilościa włosów
3mm mi pasi
Pozdrawiam
i ja również a po za tym taka fryzura jest wygodniejsza w życiu codziennym bo mycie główki zajmuję chwilkę a i nie musimy czekać aż wyschnie bo przetrzesz ręcznikiem i już suche a po za tym nie mam na głowie codziennie rano rozpierduchy i nie muszę się czesać
Ja mam włosy na jakieś 7-8cm xP. I zapuszczam a dready... Przynajmniej mam taki pomysł xP. Nie wiem czy wypali czy nie, ale w tym momencie chciałbym mieć dready ;). I nie piszcie prosze, że to brud i smród... Bo jeśli ktoś dba to tego nie ma... A niestety dready taki mają stereotyp...
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Jestem blondynką, mam kręcone włosy. Niedawno zrobiłam sobie balejaż. Długość.. hmm.. za ramiona ;p grzywki nie posiadam, bo nienawidzę! ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
JA mam dluuugie wloski, ale pazurki robilam dlatego teraz tak sie poskrecaly troche i sa tak za ramiona ;))) Naturalnie mam krecone, ale czasem sobie idealnie prostuje :d i fajne są:D, gzywke mam ale taka cienta z ukosa i teraz jak mi odrosla to tak jak bym jej nie miala hehe:D wloski mam naturalnie bardzo ciemne i nie maluje bo mi skzoda :D
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Mam włosy do łopatek, ładnie ścieniowane, z grzywką na bok. Ot, normalna fryzura. Codziennie prostuję, bo nie znoszę, gdy mi się kręcą.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Ja mam włosy na jakieś 7-8cm xP. I zapuszczam a dready... Przynajmniej mam taki pomysł xP. Nie wiem czy wypali czy nie, ale w tym momencie chciałbym mieć dready ;). I nie piszcie prosze, że to brud i smród... Bo jeśli ktoś dba to tego nie ma... A niestety dready taki mają stereotyp...
Dreadziki są spoko oczywiście nie kademu pasują, no ale cóż...
Ja obecnie, i niezmiennie od ponad 7 miesięcy mam irokeza. Na dniach planuje ściecie go. Robie sobie tak waną małpke ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum