Czesc. Ostatni na necie znalazlem numer do bota na gadu gadu- 16. Ktos z was moze mial z tym kontakt?
Po sprawdzeniu przeze mnie jej opcji, okazalo sie, ze mozna z nim tez gadac:PPPP
T 18:01:02
zaraz wracam
Alice 18:01:09
Ok, tylko szybciutko !
T 18:02:59
juz jestem
Alice 18:03:01
Co porabiales?
T 18:03:15
bylem w kuchni
Alice 18:03:16
Dlaczego?
T 18:03:30
po chipsy
ALice 18:03:33
Mniam! Pysznosci Smile
T 18:05:13
Zamówimy pizze?
Alice 18:05:15
Pychotka!
T 18:05:26
zamawiam
To już jest powoli nudne.
Z ciekawości sama kiedyś sprobowałam. I nudne to jest ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ja mam BOTA GG... ale takiego bardziej pomocnego, dzieki niemu mam chyba okolo 5 slowników jezykowych (czetso jakies slowka mi sie przydaja na hiszpanski itp), pogode sobie moge sprawidzic, a takze slownik ortograficzny w tym jets itd, bardzo wiele funkcji ma, wystarczy wpisac POMOC :)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
MaLLinKa dam numer ;p przyda się, w razie czego ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum