z miłością Wasza to co robicie:)?
tylko bez pikantnych szczegółów :):)
Ja zazwyczaj gdy jestem sama z moim M to oglądamy sobie film albo leżymy obok siebie ja się obściskuje tule i rozmawiamy na poważniejsze bądz też mniej poważne tematy
Hm, ponieważ mieszkamy ze sobą, to robimy praktycznie wszystko -- od sprzątania domu, czy wspólnego gotowania, do pieszczot w łóżku.
Ale też rozmawiamy dużo (najwięcej mamy tematów jakoś tak między 2-gą w nocy a 6-stą rano, kiedy to trzeba zaraz wstać na uczelnię, a nas bierze na filozoficzno-egzystencjalne pogawędki).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Kiedyś kiedyś tam zazwyczaj chodziliśmy na spacery, rozmawialiśmy, śmialiśmy się, przytulaliśmy itp, czasem też siedzieliśmy w milczeniu, albo się wygłupialiśmy;) Ehh to były czasy..
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Hmm... co robimy? Co popadnie... Słuchamy muzyki, oglądamy jakieś filmy... rozmawiam na poważne, bądź też mniej poważne, tematy. Leżymy, przytulamy się... Idziemy na spacerek albo na piwko... Ja zazwyczaj dziabie Go, a On wtedy marudzi :D i jeszcze wiele innych ciekawych rzeczy.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
kurcze, dużo by tego było. Urządzamy mieszkanie, chodzimy na zakupy, robimy razem obiad, chodzimy do weterynarza z kotami, chodzimy po moją siostrę do przedszkola, uczymy się razem, oglądamy razem filmy, uczymy się, chodzimy do teatru, do kina, do centrum handlowego, na kawę, przytulamy się, całujemy, rozmawiamy, on mnie łaskocze (za często) itd, itd. ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum