Nie byłam, ale zamierzam się wybrać:p
Kiedyś;)
Na razie nie jest mi to potrzebne, no:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Nie byłam, bo nie ma takiej potrzeby.
I się nie wybieram. Bo i po co? ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
:P tak wiec ja rowniez nie bylam i jakos mi sie tam nie spieszy chociaz tak naprawde wypadaloby... hmm a Tybuziak, pewnie bylas :) wiec jak mozna wiedziec w jakim wieku zajrzalas do ginekologa po raz pierwszy??
po co;)?
wiem ze jestescie mlodymi dziewyczynami ale to troche zadzwiajace:)
myślę tak jak większość ludzi- póki nic się nie dzieje, to nie chodzę ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
iec jak mozna wiedziec w jakim wieku zajrzalas do ginekologa po raz pierwszy??
pierwszy raz bylam u ginekologa w wieku 15 lat:) bardzo sie balam ale w sumie nie wykonal badan (bo widziala pani ze sie stresuje) tylko dokonala wywiadu srodowiskowego:)
a ze cykl mialam normalny wymacala mi moj brzuch- wszystko bylo w porzadku zadnych zastrzezen wiec mnie puscila bez zadnych krepujacych sytuacji- moze dlatego ze nie chciala abym sie zrazila;)
Nastepny juz raz do ginekologa zaprowadzil mnie uwaga- Chlopak
Nie byłam jeszcze, ale oczywiscie w najblizszym czasie mam zamiar isc ;)
I hmm.. jak juz gdzies wczesniej pisałam wolala bym kobiete bo z racji, ze jestem mloda dziewczna wstydzila ym sie ginekolog mezczyzny, to dla mnie bylo by bardzo krepujace, zreszta przed kobieta tez nie bedzie mi tak najlatwiej.. bo jestem dosc skryta osobka co do takch intymych miejsc ;) ;)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Ja w sumie Wam sie nie dziwie ze sie wstydzicie;) bo rowniez sie wstydzilam jak bylam w takim mlodym wieku- teraz tak nie jest i jest mi obojetne czy to mezczyzna czy kobieta- chodz chodze do kobiety:).
Moze dlatego ze takim etap mojej wstydliwosci seksualnej skonczyl sie wtedy kiedy mnie moj Ukochany widzial nago :)
dlatego tym bardziej nie wstydze rozebrac sie przed lekarzem:):)
Ale Uwaga dziewczyny:) jak rozpoczniecie wspolzycie to chodzcie prosze do ginekologa bo wiele naszych polskich dziewczat to sobie zaniedbuje a potem placza z powodu chorob.
Tyllko na raka szyjki macicy umiera u nas w Polsce 5 kobiet dziennie.
Pierwszy raz bylam 4 miesiace temu po tabletki antykoncepcyjne. Nie wstydzilam sie bo znalam ta pania =) Mama mojego najlepszego kolegi =) Wiedzialam ze jest ok =) Takze bez stresu =)
_________________ Mówimy miłość, a chodzi o całe mnóstwo uczuć;
byłam w tym roku...
szłam z powodu pilnej potrzeby... bo bardzo często bolał mnie jajnik. Był to taki silny ból że nie mogłam wtedy wykonywać żadnych ruchów, nic. No i przeprwowadzono mi badani... szczęście że to była babka ;p
do lekarzy chodzić nie lubię nawet u rodzinnego byłam ostatni raz rok temu, ale tylko po papier więc się nie liczy
do ginekologa tym bardziej mam nie chęć chodzenia a wiem, że już pora najwyższa i po ostatnim dzwonku, ale jakoś nie mogę się przełamać. Nie cierpię lekarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum