Proponuję aby admin (lub buziak) zablokowali możliwośc pisania postów gdy ktoś nie jest zalogowany.
Często się zdarza że ktoś jako gość dokonuje czynu nieładnego (spam). Może to nie zlikwiduje problemu ze spamem ale przynajmniej spamer będzie musiał się wysilić i się zarejstrować.
I wiadomo użytkownikom to na dobre też wyjdzie. Nie będzie więcej problemu z tym że ktoś zapomniał się zalogować:)
Co Wy na to?
(licze że admin lub buziak kiedyś się tu zjawią i zrobią to co trzeba)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
A mi to wisi ;P
Ale zapytam: po co to? Tak, spamer będzie musiał się zarejestrować. No, ale zarejestruje się, doda jakąś reklamę i sobie pójdzie. Po co ma zajmować np. nick?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ale zapytam: po co to? Tak, spamer będzie musiał się zarejestrować. No, ale zarejestruje się, doda jakąś reklamę i sobie pójdzie. Po co ma zajmować np. nick?
trzeba zauważyć że nie każdemu spamerowi będzie się chciało rejstrować a potem jeszcze czekać na link aktywacyjny.
Poza tym zajmnie nick, to trudno.
edit:
przynajmniej unikniemy takich sytuacji:
http://www.loczus.pl/najl...-vt92.htm#17762
(proszę poczytać to na końcu tematu. Jak narazie tego nie usunę)
i ktoś już po raz setny chyba pisze coś takiego w tym temacie:)
http://www.loczus.pl/najl...-vt92.htm#17762
(proszę poczytać to na końcu tematu. Jak narazie tego nie usunę)
i ktoś już po raz setny chyba pisze coś takiego w tym temacie:)
Właśnie, o co w tym chodzi? ^^
Nie no spoko, jak już mówiłam mi jest wszystko jedno.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
o co chodzi to nie wiem bo wlę w to nie wchodzić:) w każdym bądź razie spam i co parę dni takie coś jest:)
No to czekajmy cierpliwie na reakcje władz najwyższych..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum