Umiem gotować jajecznicę
Nie no, je¶li tam mam ugotować obiad, albo co¶, to ugotuję:) Nie mam z tym problemów:)
Ale nie eksperymentuję z jedzeniem;p
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Jajecznicę zrobię, kanapki też. Dwa razy w życiu ciasto upiekłam.
Ale jak trzeba - to gotuję. Jednak bez większego entuzjazmu.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
To ja lubię gotować:)
Sprawia mi to przyjemno¶ć, no;p
Tylko zazwyczaj nie mam czasu, więc mama gotuje;p
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Ja gotowac umiem wszystko
nie mam z tym problemu
oczywiscie odpadaja jakies wykwitne dania francuskie czy cos podobnego ale takie domowej polskie jedzonko tak;)
Gastronomia... aaa !
yeaahhh :))
uwielbiam, uwielbiam uwielbiam ;)) jestem w sql gastronomicznej, co prawda nie na profilu kucharskim, ale takze na zywieniowy ;)))
Bardzo lubie piec ciasta... ale i obiadki robie.. i bardzo lubie wymyslac cos z niczego ;)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Normalnie ja kocham gotowac nie zawsze mi wychodzi ale zazwyczaj wszystko co robie jest pyszne. A co do specjalu to jest to ryż z dodatkami :):):):) Polecam
_________________ Ja MaM CoS CzEgO Ty NiE BeDzIeSz mIaLa! LaPiEsZ MaLa. ?
Bardzo lubię gotować jak mam czas :)) Eksperymentować itp :))
Mi najlepiej wg innych ciasta wychodz± ponoć :)) Ale lubię kombinować ogólnie z przyprawami itp ;P
Ja w sumie co¶ tam sobie ugotuje, ale tak to lubię zje¶ć jakie¶ danie w 5 minut, bo w akademiku to mi się rzadko chce cokolwiek robić
[ Dodano: 2008-07-01, 14:51 ]
Swoj± drog±, co jecie jak nie macie czasu, jest wyjazd, czy po prostu nie chce Wam się przygotowywać. Ja czasem po prostu nie mogę sobie odmówić jaki¶ flaczków z szybkich dań, czy fast fooda, choć staram się z tym walczyć:D
Ja w sumie co¶ tam sobie ugotuje, ale tak to lubię zje¶ć jakie¶ danie w 5 minut, bo w akademiku to mi się rzadko chce cokolwiek robić
[ Dodano: 2008-07-01, 14:51 ]
Swoj± drog±, co jecie jak nie macie czasu, jest wyjazd, czy po prostu nie chce Wam się przygotowywać. Ja czasem po prostu nie mogę sobie odmówić jaki¶ flaczków z szybkich dań, czy fast fooda, choć staram się z tym walczyć:D
Znam to, mam to samo tyle, ze mieszkam w internacie... Moje gotowanie raczej ogranicza sie do zalania zupki gor±c± wod±. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum