Ja kiedys gralam na instruentach klawiszowych scisle mowiac glownie fortepian pianino:)ale to blo dawno teraz musiala bym niezle pocwiczyc bo paluszki stracily swa sprawnosc;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ja od 4 lat gram na gitarze akustycznej. To znaczy grałam grałam jak gitarę dostałam. Uczyłam się i w ogóle bardzo mnie do tego ci±gnęło. Ale z czasem wszystko przeminęło. Czasami, jak tak sobie usi±dę i zacznę grać ulubione kawałki, to zaczynam żałować, że tak to zostawiłam... że nie poszłam do szkoły muzycznej, aby uczyć się dalej czego¶ nowego i trudniejszego....
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Od 7 lat gram na fortepianie.
Idzie mi całkiem całkiem.
2 miejsce w Ogólnopolskim Konkursie Młodych pianistów no i kilka propozycja grania w zespołach kameralnych.
Jak na razie chcę skończyć Lo a potem oczywi¶cie przyszło¶ć z muzyk± :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum