Do grupy "Przyjaciel" zaproszone są te osoby które biorą aktywnie udział w życiu publicznym tego forum oraz przyczyniają się do jego rozwoju:):) (mają duża ilośc cennych postów, odwiedzają nas już przez jakiś czas, oraz przykładają się do ogólnego rozwoju forum)
no i tak się zastanawiałam co zrobić z grupą VIp - która przy zakładaniu miała być "wyższa w hierarchii" od tej pierwszej :)
no i mam taką propozycje aby np do grupy VIp mogły wstapić te osoby które na forum są minimum 60 dni, napisały minimum 200 postów (nie uwązam aby to była zbyt wygórowana suma tym bardziej że tematów mamy coraz więcej) i zaprosiły miimum 3-5 (nad liczbą można rozważać) osob na forum (to jest ten jeden warunek który będzie m.in wyrónizła grupe ViP od Przyjaciół")
No może być. Chociaż mi tam na żadnej grupie nie zależy. Wolałabym, żeby zamiast tego (a może nie zamiast tego, ale żeby do grupy przypisywani byli osoby, ktore zrobiły dużo dla forum, a nie tylko, że napisały 200 postów) były rangi.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
ktore zrobiły dużo dla forum, a nie tylko, że napisały 200 postów) były rangi.
ja doskonale rozuiem :) i tez tak chce...ale jakies wymagania np minimalne muszą być :) aby np nie zrobiło się tak że ktoś jest 2 dni na forum ma 10 postów i mógł wejsc do tej grupy;) taką możliwośc też raczej trzeba zablokować
Duży wkład w forum (długi staż na forum, nie miesiąc ani dwa, mądre posty). Według mnie, nie potrzeba nam 50 przyjaciół, bo czy wtedy będą oni się wyróżniać?
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
To grupa do której będą przyjmowani na okres swego panowania użytkownicy miesiąca. Przez co ładnie będą się wyróżniać na forum. Kolor może zostanie zmieniony, bo panowie mogą się buntować że w różu chodzić nie chcą. Zrobimy to jak wejdzie w życie.. Na razie wszystko robi się powolutku
Też się będę buntować o róż Mój typ to krwisty odcień czerni
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Hmm...a może by tak pomyśleć nad stworzeniem jakieś nowej grupy?
Jakiej na przykład?
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 17:52
Np. jakieś ważniejszej od Przyjaciele. Bo Przyjaciele to wiadomo, napiszesz sporo postów cennych, jesteś długo na forum, składasz podanie i cię przyjmują. A jakby się stworzyło grupę co wymaga jeszcze więcej postów i jeszcze większego zaznajomienia się z tym forum hm?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum