Ja gram :) Ostatnio se grywałem w Manadzery piłkarskie
Wcze¶niej Assassin's Creed.
Teraz gram w Metal Slugi, XXIII 2, Wormsy 2007 i w Jengę ¶wietna gra :)
_________________ Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płyt± Główn± Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP
Wężyk był na pierwszym telefonie
Ostatnio grałam w takie kulki z hawajskimi ludzikami. BubbleBash, czy jako¶ tak. Przeszłam całe ;] Teraz gram w BrainChallange (co¶ takiego, nie mam pamięci do tych nazw...). Milionerzy też.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie gram w gry na telefonie. Kiedy¶ grałam sporo. Tylko nie miałam co robić, przez chwile miałam wolne ręce - od razu sięgałam po telefon. Bateria mi się szybko rozładowywała, ale nie zwracałam nigdy na to uwagi, grałam dalej q:
Niedawno usunełam sobie z telefonu wszystkie gry, przerzuciłam się na mbooki (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum