gta sa ściągam przez torrenty.org (Vuze:azereus) czy jak to ściągne to nie będzie żadnego wirusa i czy moge zainstalować to na kompie bez obaw...??? czy jest możliwość że będzie tam wirus....?? prosze o odpowiedź:D
Wiesz no ja się na takich rzeczach nie znam. Ale na pytanie czy jest możliwe, że tam będzie wirus odpowiadam, że jak najbardziej to jest możliwe. Ja kilka razy ściągnęłam parę rzeczy z wirusami. Więc jak już musisz to robić zaistaluj sobie antywirusa :)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Dupa ;p miałam antywirusa, ściągnęłam jakiś plik i co się okazało? Wiruus! I usunąć go nie mogłam. Co dwa dni wyskakiwało mi, że mam wirusa. Aż w końcu przyszedł genialny kolega i pomógł ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Może i głupiego. Avasta mam ;p
Ale juz wirusów nie mam :D:D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wiek: 18 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-01, 23:14
Jak sie ściąga z torrentów to wirusów nie powinno być:P jeszcze sie nie spotkałam z takim przypadkiem... A jak sie chcesz upewnić to po prostu komenatrze przeczytaj, jakby był wirus to by ktoś coś napisał:P
Pisze to co wiem, bo czasem też zasysam z torrenta^^
wlasnie :P torrenty czyste sa od wirusow :) wiem bo sam sciagam ^^,
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum