Wysłany: 2008-11-04, 18:06 Guma TURBO - Obrazki z gum TURBO
Witam wszystkich
Zapewne pamiętacie jak w latach 90-tych zbierało się obrazki z gum Turbo.
W zwi±zku z tym, że kolekcjonuję owe obrazki, to osoby posiadaj±ce obrazki z gum Turbo proszę o kontakt mailowy: turbomaniak85@o2.pl
Mile widziane foto lub skan obrazków
Jestem chętny na wymianę lub odkupienie każdego obrazka
No z nowszej mam komplet Poszukuję tych z serii Sport od numeru 1 do 70 z fioletowym napisem Sport. Dodam tylko, że w tej serii napis Sport jest i niebieski i fioletowy. Ja poszukuję z fioletowym czyli tego, który na foto jest na dole http://images28.fotosik.p...5992a7b3a30.jpg
A ja Cię zapewniam, że nikt tu nie jest nienormalny [no... może tylko kilka przypadków ;P] i doskonale rozumiemy o co Ci chodzi.
Ja osobi¶cie temat bym zamknęła, bo jego autor nie udziela się na forum i zarejestrował się tylko po to, aby komu¶ zapłacić za kartkę papieru z fioletowym, nie niebieskim napisem.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja osobi¶cie temat bym zamknęła, bo jego autor nie udziela się na forum i zarejestrował się tylko po to, aby komu¶ zapłacić za kartkę papieru z fioletowym, nie niebieskim napisem.
Jednak mimo wszystko będę bardzo wdzięczny, gdyby temat nie został zamknięty
[ Dodano: 2009-01-26, 20:50 ]
Ponawiam zapytanie o obrazki z gum Turbo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum