Rubinowa od koloru włosów, chociaż od 12.10.08 są rude.
Optymistka, która na ogół jest miła, pomimo tego, że zawsze ma swoje zdanie na dany temat (no, to się chyba liczy tutaj). Uzależniona od muzyki, a konkretnie jazz'u, soul'u i polskiego hh. Mam osobę, którą ubóstwiam i paranoiczny świat. Myślę, że można poznać osobę poprzez jej wypowiedzi, więc piszmy jak najwięcej i dyskutujmy!
Pozdrawiam! (;
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
Mam nadzieje, że trochę tu posiedzę (;
Dziękuje i pozdrawiam.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
Kasia, ale wolę jak mówi się Kaśś. O tak, poprostu.
A Tobie jak na imię? (;
To teraz jesteśmy tylko trzy szesnastki?
Sami starsi są? : o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum