Cześć wszystkim. :) Jestem Magda, mam 15 lat, mieszkam w małej miejscowości, niedaleko Białegostoku. Interesuję się książkami, muzyką, Internetem oraz językami obcymi. Lubię słuchać hip hopu, zarówno zagranicznego (Eminem, 50 Cent), jak i polskiego (Peja, Liroy). No i za kilka dni idę do trzeciej gimnazjum, gdzie czeka na mnie masa nauki, egzaminy, stres... :/ A potem, jeśli dostanę się, to LO, profil humanistyczny. :) Pozdrawiam wszystkich! :)
Podtsawowe pytanie: jakiej konkretnie muzyki i jakie książki?
Muzyka, jak już wspominałam to hip hop - 50 Cent, Eminem, Peja, Liroy, jednak czasem po prostu potrzebuję pewnej "odskoczni" od jednego gatunku i słucham popu, techna... :) Jeśli chodzi o książki to "Mały książę", bardzo fajna książka, świetne cytaty. No i młodzieżowe, tj. "Bez przebaczenia". ^^ Czytałam tylko "Bez przebaczenia" z serii "Dziewczyna super", a jest ich podobno 7, czy coś takiego. Ale ogólnie bardzo mi się podobała. :D
[ Dodano: 2008-08-26, 15:25 ]
Buka napisał/a:
madziul napisał/a:
filmy
jakie?
Witam ładnie
Hooligans, zawsze będzie na pierwszym miejscu, bo to jedyny film, gdzie się popłakałam. [scena końcowa, gdzie umiera Pete]. Reqiuem for a dream, też jest świetny. Football Factory, hm.. Oglądałam, nastawiłam się na coś wręcz rewelacyjnego, a był... dobry. Nie wiem, może jestem za młoda, aby zrozumieć sens tego filmu... Ale jakoś... no nie przypadł mi za bardzo do gustu. :P
[ Dodano: 2008-08-26, 15:27 ]
XxJustaxX napisał/a:
Witaj Madziu! =**
Baw się z nami dobrze! =)
Hej Justynko. :* [Justyna, tak? :)]
Z pewnością, będę. :D
[ Dodano: 2008-08-26, 15:28 ]
nana napisał/a:
Hej Madzia, spedzaj tutaj dużo czasu :)
Hej. :) :*
Będę spędzać, na pewno. :) Świetna atmosfera, można tu o wszystkim pogadać. :)
łee.. nie wiem co takiego fajnego jest w tej książce..
dużo osób się nią zachwyca ale to żadna rewelacja
Też tego nie lubię. Ale kwestia gustu ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
łee.. nie wiem co takiego fajnego jest w tej książce..
dużo osób się nią zachwyca ale to żadna rewelacja
hmm to może zapytam jeszcze w ten sposób: jakie gatunki książek i filmów lubisz najbardziej? (czyli np. komedie, dramaty, horrory itp itd)
Książki, hmm. Bardzo różnie to bywa, ciężko mi określić gatunek. Myślę, że kryminały. ^^ Filmy? Komedie, gdy mam doła, niejednokrotnie poprawiają mi humor. Ale po prostu komedie, nie jakieś laff story. -,- ;))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum