No jeżeli już zaczęłam to napiszę co¶ o sobie... Jestem normaln± nastolatk±... Wiadomo trochę zwariowan± ale zawsze w poważnych sprawach zrównoważon±... Zawsze jestem sob± i mówię to co my¶lę.... Interesuję się muzyk±... RnB,hip-hop to co¶ co lubię No to chyba tyle... Pozdrawiam...
_________________ Nie Chcę Żałować Żadnych Chwil, Chociaż Wiem, Że Nie Było Kolorowo...
hmm.. o co by tu Cię zapytać..
No to może na pocz±tek:
dlaczego masz taki nick? sk±d ci się to wzięło że akurat taki?
Do jakiej szkoły chodzisz(czyli jaki profil)?
czym jeszcze się interesujesz?
jak trafiła¶ na to forum?
a i jak Ci na imię?
to tak na pocz±tek chyba wystarczy.
Witam ładnie i miłej zabawy życzę
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
No więc po kolej... Nick po prostu wymy¶liłam i napisałam to co mi od razu przyszło do głowy... Chodzę do Technikum administracyjno-ekonomicznego... Jeszcze interesuje się zdjęciami jakie¶ przeróbki.... Lubię to... A na to forum... No po prostu szukałam i znalazłam.... I mam bardzo ładne imię... Paulina....
_________________ Nie Chcę Żałować Żadnych Chwil, Chociaż Wiem, Że Nie Było Kolorowo...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum