I jak zwykle kilka pytań:
Jakiej muzyki słuchasz?
Jakim sportem interesujesz się najbardziej?
Jakie filmy lubisz ogl±dać najbardziej?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Rock i techno? Tak, wyobrażam to sobie... To może wymień zespoły rockowe (?) których słuchasz...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
na życzenie wifeofdevil : pajujo, perfect, t.love, sugarcult, avril lavigne ... i tak długo jeszcze ale zazwyczaj słucham pojedyńczych piosenek niż całego zespołu głównie słucham tego co mi w ucho wpadnie
Virgo21, no to już widzimy jak słuchasz słuchasz rocku =)=)
to może przesłuchaj sobie Coma, Dżem, Akurat, Happysad, Hey... na pocz±tek powinno wystarczyć =)=) małe wprowadzenie do rocka, żeby¶ więcej się nie pomyliła =)))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
to może przesłuchaj sobie Coma, Dżem, Akurat, Happysad, Hey... na pocz±tek powinno wystarczyć =)=) małe wprowadzenie do rocka, żeby¶ więcej się nie pomyliła =)))
I jeszcze Nirvana. Klasyka.
A co do Happysadu i Hey, to ich akurat nie lubię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum