Siema, jestem Agata :)
Nie lubię sprzątać, uczyć się, biegać i grać w siatkę.
Mam wrodzony lęk przed piłką xD.
Lubię nic nie robić, leżeć, jeść, spać, oglądać horrory, bać się, siedzieć przed komputerem, grać w kalambury na kurniku, lubię kiedy rano wstaję i idę do kuchni to jest coś normalnego do jedzenia a nie jakieś kiełbasy albo boczek ^^
Ogólnie to nie za bardzo lubię pisać o sobie.
Jestem na wielu forach więc możliwe, że ktoś mnie tu będzie kojarzył :)
Aha i nie lubię błędów ortograficznych xD
To chyba myślę, że koniec.
Jeśli ktoś chciałby coś jeszcze wiedzieć, to oczywiście niech pyta =D
Lubię nic nie robić, leżeć, jeść, spać, oglądać horrory, bać się, siedzieć przed komputerem, grać w kalambury na kurniku, lubię kiedy rano wstaję i idę do kuchni to jest coś normalnego do jedzenia
odważna. Ja bym takiego czegoś nigdy w życiu o sobie nie napisała..
Witaj:P
a jakiej muzyki słuchasz?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Kocham jak ktoś do mnie mówi Agatko *_*
Tak mam kilka ulubionych.
'Milczenie Owiec'
'Teksańska Masakra'
'Nagi strach'
'Zejście'
'Omen' ale oczywiście ta stara wersja.
Ogólnie to lubię jak jest dużo krwi.
x)
Jeśli chodzi o muzykę to głównie 'mocny' rock :D
Czyli:
System of a down ^^ Kocham :D
Placebo
Coma
Behemoth
Hunter
Iron Maiden
Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem, jednak nie określiłbym go horrorem. Dla mnie to film psychologiczny.
A po za tym to ... witaj Agato ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Lubię nic nie robić, leżeć, jeść, spać, oglądać horrory, bać się, siedzieć przed komputerem, grać w kalambury na kurniku, lubię kiedy rano wstaję i idę do kuchni to jest coś normalnego do jedzenia a nie jakieś kiełbasy albo boczek ^^
Czyli nie żyjesz zdrowo? ;P
Gust muzyczny też masz dobry
A więc witam serdecznie
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
ee inaczej mogłaś zapytać :P ja nie chciałam być miła węc napisałam t co napisałam, ale w mojej głowie powstała myśl "ile ważysz". przepraszam żart okrutny ;>
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
ee inaczej mogłaś zapytać :P ja nie chciałam być miła węc napisałam t co napisałam, ale w mojej głowie powstała myśl "ile ważysz". przepraszam żart okrutny ;>
Chciałam być grzeczna
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie lubię sprzątać, uczyć się, biegać i grać w siatkę.
W moją kochaną siatę, toż to świętokradztwo
I muzyczka fajna :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum