W sumie to różnej. Najróżniejszej, w sumie nie mam ulubionego ani wykonawcy, ani rodzaju. a Ty?
Metal, punk, rock
Zapraszamy do udzielania się w innych działach
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Zresztą śmieszy mnie to co ostatnio stało się w meczu Skry z Jastrzębiem.
Mnie to nie śmieszy. Byłam wkurzona jak nie wiem co. Na sędziów oczywiście. A trener Jastrzębian miał rację: po co ci stolikowi sędziowie tam siedzą skoro błędu ustawienia nie zauważają...
Ale mniejsza, było minęło
WifeOfDevil napisał/a:
Zapraszamy do udzielania się w innych działach
oo właśnie Pisz dużo:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Mnie to nie śmieszy. Byłam wkurzona jak nie wiem co. Na sędziów oczywiście. A trener Jastrzębian miał rację: po co ci stolikowi sędziowie tam siedzą skoro błędu ustawienia nie zauważają...
Właśnie chodzi mi o sędziów. Na takim meczu i taka pomyłka? Przecież Ci sędziowie powinni pilnować ustawienia. Zresztą na samym początku seta sprawdzają ustawienie, a później także mają takie zadanie. Ale właśnie, minęło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum