cześć i czołem kluchy z rosołem Trafiłam tutaj przypadkiem. Mam na imię Weronika, 17 lat i uczęszczam do LO. Interesuję się wszystkim po trochu, ale przede wszystkim sport (czyt. siatkówka). I uwielbiam git zabawę i dobre balety. Możecie się pytać o co chcecie, z chęcią odpowiem. Pzdr ;)
Powitać ^^ ale to forum jest fajne, same kobiety i ja
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
I mam pytanie, co Cię tu przyciągnęło i dlaczego postanowiłaś się tu zarejestrować? ;)
no witam ;D
co mnie przyciągnęło?;> Nie wiem, siła wyższa chyba Właściwie to jest wolne i mi się nudzi, a tak na tygodniu nie mam czasu na cokolwiek, ale czasami się nudzę także można posiedzieć i poczytać ^^.
i popisać do czego serdecznie zapraszamy ^^ możesz nawet odgrzewać tematy sprzed łohoho :P
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Mógłbyś, a bo ja wiem, kilku kolegów sprowadzić albo coś:P
Z tym tym bardziej
mademoiselle, jakiej muzyki słuchasz? ;>
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Witam:D
ooo super:D Ale bardziej grać, oglądać?:D Kibicujesz któremuś klubowi plusligi?:D
grać, grać;) trenuje już pare dobrych lat, wcześniej całkiem ostro teraz troszeczkę mniej, ale zawsze :) a Ty?:)
Czy kibicuje? Hmm wiesz oglądam, lubię oglądać, ale kibicować to nie kibucuję żadnemu, znaczy lubię Skre i Resovię ;d no i Jastrzębie ^^. a Ty?
Koledzy?;> Wątpię, bo oni raczej na takich forach nie siedzą.
WifeOfDevil napisał/a:
mademoiselle, jakiej muzyki słuchasz? ;>
W sumie to różnej. Najróżniejszej, w sumie nie mam ulubionego ani wykonawcy, ani rodzaju. a Ty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum