nie przepadam pisać o sobie, ale bycie anonimowym jest chyba gorsze, więc naskrobię kilka słów o sobie, tych najważniejszych. (;
dziewucha z Pomooorza!;D Dominika, 18 lat, uczę się w LO, od wrze¶nia już w klasie maturalnej [;O] o profilu europejsko -językowym. (; w zwi±zku z tym interesuję się językami obcymi, pewnie dlatego, że ich uczenie się przychodzi mi z łatwo¶ci±. (; kocham taniec, nie wyobrażam sobie życia bez tańca, od ponad 4 lat tańczę hip-hop. (; jeżeli tylko znajdę czas uprawiam sport, siatkę i kosza, ze względu na swój wzrost. [; poza tym -jak chyba każda baba ;P- moda, moda i jeszcze raz moda. ;P
'..to nie pinda na obcasach, z krwi i ko¶ci dziewczyna..'
jak chyba każda baba ;P- moda, moda i jeszcze raz moda.
Albo nie jestem bab± albo nie każda
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil, bab± jeste¶, bo ja też jestem i też nie lubię ani się nie interesuję mod± ^^
Uff, już my¶lałam
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum