Wiedziałem, że kto¶ się do tego przyczepi, ale już prostuję napisałem hip-hop żeby nie robić tu jakiego¶ zamętu, przecież nie wszyscy przeczytaj± moje przywitanie, nie?:P
Tak, tak... teraz się wykręca
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Dużo ¶piewaj± o życiu i politykach czyli sama prawda
Hahaha. Szczególnie jak wszystko naokoło wyzywaj±.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Słucham na codzień rapu, głównie O.S.T.R, WWO, Paktofoniki, DKA, 2Paca.
I nie każdy raper przeklina, i nie każdy pisze teksty o je...niu. Wiele jest utworów, dzięki którym można co¶ przekazać, odbiorca może zastanowić sie nad wieloma sprawami, otworzyć oczy, przemy¶leć.
Wiele jest utworów, dzięki którym można co¶ przekazać, odbiorca może zastanowić sie nad wieloma sprawami, otworzyć oczy, przemy¶leć.
W hip hopie? No no no, muszę przyznać, że pierwsze słyszę ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum